Oudeweg 2 Kerkwerve

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een karaktervolle woonboerderij in combinatie met kwaliteit? Wij mogen u aanbieden deze totaal verbouwde woonboerderij midden in het landelijke dorp Kerkwerve. Het geheel omvat een compleet nieuw gebouwd woonhuis aan de voorzijde, een totaal gerenoveerde schuur met een geïsoleerd dak en twee aangebouwde schuren waarvan één in gebruik is als garage en één als werkplaats.

De woning en schuren hebben een totale inhoud van 1150 m3! Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van 118 m2 en de schuren een oppervlakte van 216 m2 (overig inpandig genaamd). Een deel van de woning is op de begane grond in de schuur gebouwd. Hier bevindt zich nu de woonkeuken en bijkeuken. Wanneer gewenst is er ook op de verdieping een deel in de schuur te bouwen, waardoor er plaats gecreëerd wordt voor een vierde en vijfde slaapkamer. Gelijkvloers wonen is hier ook mogelijk met de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Momenteel bevinden zich op de verdieping twee slaapkamers. Daarnaast biedt het pand mogelijkheden voor bijvoorbeeld B&B of het creëren van een aparte woonunit in de schuur voor één van de kinderen of mantelzorg van een (of beiden) van de ouders. Allen na goedkeuring van de gemeente. Het geheel heeft de bestemming ‘wonen’. Harde bedrijfsvoering is dus niet mogelijk, zoals bijvoorbeeld de gehele schuur indelen als timmerwerkplaats. Bedrijfsvoering ondergeschikt aan het wonen behoort, binnen bepaalde kaders, wel tot de mogelijkheden.

Het perceel heeft een oppervlakte van 1170 m2 en is als het ware opgedeeld in twee delen. Eén deel voor de woning en de schuur (oostzijde) en aan de achtzijde de tuin welk grenst aan de woonkeuken en schuur aan de westzijde. Dit gedeelte van de tuin is geheel ommuurd wat voor totale privacy zorgt. Tevens is er nog een houten berging in de tuin gesitueerd. Qua oppervlakte voldoende ruimte voor zowel een zonnige zit als een schaduwrijke.

Kortom; een pand met mogelijkheden in een zeer goede staat van onderhoud. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom in één een van de leukste dorpen van het eiland.

Algemeen;
-Oplevering in onderling overleg
-Woonoppervlakte; 118 m2
-Overige inpandige ruimte; 216 m2
-Externe bergruimte; 10 m2
-De woning wordt verwarmd door middel van een HR-combiketel;
-Gelegen aan een rustige en autoluwe straat;
-Voor vragen omtrent kleinschalig bedrijfsmatig gebruik bel de behandeld makelaar Erik

Indeling;
Begane grond woonhuis; entree, hal met trapopgang, toilet. Rechts van de hal een slaapkamer en een badkamer. Deze is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Links van de hal de lichte woonkamer met haard. Via de hal is de woonkeuken toegankelijk met aansluitend een ruime bijkeuken. De gehele begane grond is met uitzonering van de slaapkamer voorzien van vloerverwarming.
Verdieping; overloop en twee slaapkamers. Door boven op de keuken uit te breiden is er voldoende ruimte voor een vierde en vijfde slaapkamer.
Schuur indeling; voorzien van zolder, waaronder ook boven de woon en bijkeuken. Afmeting schuur globaal 7,75 meter diep en 9.4 meter breed.
Werkplaats; Voorzien van tweemaal openslaande deuren. Voorzien van een zolderruimte en krachtstroom. Afmeting; 4 x 7.1 meter
Garage; via de oprit is aan de zuidzijde de garage toegankelijk. Hier kunnen twee auto geplaatste worden. Afmeting 8,65 x 3.75 meter

Kerkwerve;
Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland en op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met een kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en is voorzien van een goede basisschool, garage en café aan de Ring. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Een prima mogelijkheid van wonen in het prachtige Zeeland en werken in de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1998
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte118 m²
Perceeloppervlakte1170 m²
Inhoud1150 m³
Inpandigeruimte216 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte216 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?