Joannes Antonides van der Goeskade 55-57 Goes

Algemeen

Omschrijving

Onderdeel van het historisch centrum van Goes! Aan de J.A. van der Goeskade 55-57 te Goes staat dit zeer ruime herenhuis met een prachtige lijstgevel. Het schilddak met de donkere kruispannetjes maakt het vooraanzicht af.

Achter de gevel gaat een zeer ruime woning schuil. Het pand heeft altijd een tweetal doeleinden gehad. De onderste verdieping deed voorheen altijd dienst als kapsalon. Met hierboven een zeer ruime bovenwoning. Er rust namelijk de bestemming “Centrum” op het pand. Een combinatie van bedrijfsruimte en wonen of de benedenverdieping bij de woonruimte trekken zijn twee van de mogelijkheden.

De woning heeft in totaal een achttal kamers. De begane grond bestaat naast de kapsalon uit een extra ruimte, een tweede keukenruimte en de bijkeuken. De bovenwoning heeft op de eerste verdieping de woonkamer, keuken, badkamer en de eerste slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn een viertal slaapkamers terug te vinden.

Twee voordeuren
Vanwege het dubbele gebruik van de woning heeft het twee voordeuren. Deze komen momenteel op dezelfde royale hal uit, waarin het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping zijn gelegen. De hal geeft links toegang tot de kapsalon en hierachter de tweede ruimte van de kapsalon. Hiertussen ligt een flinke voorraadruimte, die eventueel eenvoudig verwijderd kan worden. Vanuit de achterste ruime is er door middel van openslaande deuren toegang tot de tuin. Aan het einde van de hal ligt de keuken van de kapsalon. Vanuit de keuken is de aangebouwde ruime bijkeuken te bereiken. De bijkeuken geeft eveneens toegang tot de achtertuin en heeft aansluitingen voor de witgoedapparatuur.

Bovenwoning
De eerste verdieping laat al gelijk de grote hoeveelheid ruimte zien. Op deze verdiepingsvloer geeft de overloop toegang tot aan de voorzijde de keuken en eerste slaapkamer. Gevolgd door de trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer met uitzicht op de tuin, het toilet en de badkamer. Vanuit de badkamer is het balkon te bereiken. Gezien de ligging op het zuidwesten is dit een heerlijke plek om van de zon te kunnen genieten.

Een volwaardige verdieping
De tweede verdieping is niet zomaar een zolder, maar een volwaardige verdieping. Dit is een van de redenen waarom er zo veel ruimte in de woning zit. De verdieping bestaat namelijk uit een grote overloop, waar de Cv-ketel (2017) hangt, en een viertal slaapkamers. De spanten en balken van de kap liggen mooi in het zicht.

Zuidwesten
Met een perceel van 194 m2 ligt er achter de woning nog een mooie tuin. Hier staat de zon lang in, gezien de ligging op het zuidwesten. De tuin heeft een vrije achterom naar de Mattheus Smallegangesbuurt.

De bestemming “Centrum” biedt meerdere mogelijkheden voor het gebruik van het pand. Het mag geheel als woning worden gebruikt, maar een aantal bedrijvigheden zijn ook toegestaan. Zo zijn kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten van categorie 1 en 2 toegestaan, naast gedeeltelijke detailhandel, kantoor en maatschappelijke doeleinden. Wil u hier meer over weten, dan adviseren wij contact op te nemen met de Gemeente Goes.

Investering
De woning is verouderd en er dient een investering gedaan te worden om het up-to-date te krijgen. Door de vele ruimte en de gave details kan hier een prachtig geheel van worden gemaakt, voor welk gebruik het ook bestemd mag zijn.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 295.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte215 m²
Perceeloppervlakte150 m²
Inhoud814 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Goes
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?