Nieuwstad 38. BROUWERSHAVEN

Algemeen

Omschrijving

In het historische stadje Brouwershaven bieden wij u deze karakteristieke vrijstaande woning aan. Deze woning kent vele authentieke details en is één en al sfeer. Zeker voor kandidaat kopers die het sfeer element kunnen waarden is dit een interessant object. Wel een object voor de aanpakker of de handige klusser.
Deze vrijstaande woning met een gelijkvloers woonprogramma beschikt over een forse achtertuin. De riante achtertuin biedt de nodige privacy en heeft een diepte van circa 15 meter en is circa 13 meter breed. De totale kavel meet 350 m2 eigen grond. Qua locatie is het zeker een interessant object. Rustig gelegen en op slecht 300 meter van de Markt met alle voorzieningen, en de jachthaven.

Zoals reeds vermeld beschikt deze woning over een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een derde slaapkamer en een aparte kamer met de CV opstelling. Een bijzonder leuk en sfeervol element is de woonkamer met open keuken. De woonkamer is in de voormalige stal gesitueerd. Hier is geen verdieping aanwezig waardoor u tot aan de nok kunt kijken. Dit maakt de woonkamer, naast de zichtbare spanten en de haard, tot een fraaie ruimte.

Algemeen
- Oplevering in onderling overleg;
- De twee ( kleine) badkamers zijn gedateerd te noemen;
- Aantal slaapkamers; 3. Twee op de begane grond ( 4.17 x 3,4 en 1,9 x 2.5m), één op de verdieping;
- Deze woning is zowel permanent als recreatief voor eigen gebruik te bewonen;
- De inhoud circa 315 m3 en een woonoppervlakte van circa 86 m2;
- Er zijn weinig isolerende voorzieningen aanwezig. De ramen zijn deels voorzien van voorzet ramen en de kap is deels voorzien van cementplaten ter isolatie.
-De woning word verwarmd door middel van een HR combiketel van het jaar 2006
-Algemene onderhoudssituatie; redelijk

Indeling
Begane grond: entree, hal, met links van de hal de woonkamer met open haard en een open keuken. Rechts van de hal is de grote slaapkamer toegankelijk. In deze kamer is een ruime kast en een gedateerde kleine badkamer voorzien van douche en wastafel. Aan het eind van de hal is de tweede (iet wat kleinere) slaapkamer toegankelijk. Achter deze kamer is een tweede wasruimte gesitueerd. Deze ruime is voorzien van wastafel en douche.
Eerste verdieping: via de trap in de woonkamer is de verdieping te bereiken. Indeling: overloop, slaapkamer en kamer met + CV opstelling.

Brouwershaven
Het stadje Brouwershaven vindt zijn oorsprong in de 11e eeuw en is een van de mooiere woonkernen van Schouwen-Duiveland. Het stadje met circa 1500 inwoners kenmerkt zich door een goed voorzieningenniveau, de aanwezigheid van een basisschool en de gunstige ligging ten opzichte van het Grevelingenmeer en de Noordzee. Brouwershaven is dan ook vooral bekend onder de watersporters. Het heeft een schitterende jachthaven die ook bekroond is met een blauwe wimpel. Vanuit Brouwershaven is Zierikzee in tien minuten met de auto te bereiken. Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Zowel voor permanente bewoning als voor recreatieve bewoning is het hier goed toeven.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte86 m²
Perceeloppervlakte350 m²
Inhoud315 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2006
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?