Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 26

KORTGENE
108 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime onderhoudsvrije tussenwoning aan een leuk plantsoentje!

In het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

De indeling is als volgt:
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk in de straat voor het huis. Je ziet in één oogopslag dat ook de locatie heel plezierig oogt namelijk niet alleen een nette voortuin voor het huis, maar ook een stoep en een plantsoentje voor de deur.

Je komt binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, toilet en trapopgang. Uiteraard is de woonkamer bereikbaar via de hal. Deze woonkamer is heerlijk licht (onder ander door de royale kunststof pui met openslaande deuren aan de achterzijde) en biedt aan de voorzijde een ruim zicht op het plantsoentje. Via een segmentboog bereik je de keuken. Deze is voorzien van o.a. een inductie kookplaat, afzuigkap en oven alsmede de deur richting de achtertuin.

Op de 1e verdieping vindt je de overloop, 3 fijne slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbel wastafelmeubel, douche en toilet.

De 2e verdieping beschikt over een overloop (met de opstelling van de C.V. installatie, Nefit bouwjaar 2004) en een ruime slaapkamer.

De achtertuin is keurig bestraat en heeft een stenen berging. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten waardoor je overdag altijd een heerlijk plekje in de zon kan vinden. Zit je liever in de schaduw? Ook hier is aan gedacht want aan de achtergevel is over de volle breedte een zonnescherm geplaatst.

Kortom: Als je opzoek bent naar een betaalbaar woonhuis op een leuke plek in een aantrekkelijk dorp dan is dit een prima kans.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.
BOOT makelaars neemt zowel een ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Perceelsoppervlakte
  114 m²
 • Inhoud
  366 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandkreekstraat 1
KORTGENE
€ 325.000,- k.k.
95 m²
4 kamers
Beschikbaar
Soetelaer 22
KORTGENE
€ 349.500,- k.k.
103 m²
3 kamers
Beschikbaar
Druivenlaan 4
KORTGENE
€ 425.000,- k.k.
96 m²
4 kamers
Beschikbaar
Wilhelminastraat 73
KORTGENE
€ 359.000,- k.k.
110 m²
5 kamers
Beschikbaar
Botterlaan 46
KORTGENE
€ 875.000,- k.k.
166 m²
5 kamers
Beschikbaar
Kaaistraat 1517
KORTGENE
€ 350.000,- k.k.
200 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.