Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 15

KORTGENE
87 m²
kamers
€ 249.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

De Weststraat heeft een prachtig authentiek straatbeeld. Achter de voorgevels met raamluiken gaan heerlijke sfeervolle woningen schuil!
Voor wie op zoek is naar deze sfeer is huisnummer 15 een prachtige kans.
Tevens is de op het westen gelegen zeer lange achtertuin (circa 30 meter, inclusief oprit zelfs 44 meter) een absolute plus bij dit woonhuis.
De achterzijde van de tuin grenst aan de Torendijk van waaruit u direct de polder in wandelt.
Kortgene heeft prima voorzieningen, zoals een basisschool, winkels, huisarts etc. Goes ligt op circa 15 autominuten afstand.

De indeling is als volgt:
Begane grond: hal met authentieke tegelvloer, eetkeuken met handgemaakt, stijlvol aanrechtblok voorzien van gangbaar inbouwapparatuur, onder de trapopgang treft u een praktische kelderkast.
Vanuit de keuken bereikt u de woonkamer. De fraaie parketvloer (Ivoor-hout), de schouw in de hoek en het balkenplafond zijn hier echte sfeermakers. Leuk detail is ook het feit dat de originele indeling is gehandhaafd; dus met aparte zit– en eetkamer. Achter de al eerder genoemde keuken is een praktische bijkeuken met aansluitpunten voor huishoudelijke apparatuur en een toilet.

Verdieping: overloop, badkamer met badmeubel, 2e toilet en douche en verder aan de voorzijde twee slaapkamers (voorheen één royale) en aan de achterzijde nog een derde kleine slaapkamer. Via een vlizotrap bereikt u de 2 e verdieping: deze bestaat uit een geheel bevloerde bergzolder (geen stahoogte).

Achter het huis vindt u de prachtige, diepe, op het westen gelegen tuin. Op het eind van de lange tuin staat een schuur (circa 5,00 x 4,20 meter) plus veranda. Deze zijn in 2017 geplaatst. De schuur is volledig geisoleerd en voorzien van een betonvloer. Ideaal voor hobby en stalling!

Afgelopen maand (Maart 2022) is de woning voorzien van 13 zonnepanelen.

Algemeen: Lokale verwarming middels elektrische radiatoren. (Huur)boiler. Dubbel glas en/of nostalgische luiken. Perceelsoppervlakte 259m² eigen grond.

Kortom: Absoluut een zeer aantrekkelijk, goed verzorgd, sfeervol huis op een fijn plekje. Een huis waar u zo in kunt!

Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 249.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1939
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Perceelsoppervlakte
  259 m²
 • Inhoud
  337 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Nieuwstraat 2B
KORTGENE
€ 219.000,- k.k.
92 m²
3 kamers
Beschikbaar
Botterlaan 55
KORTGENE
€ 675.000,- k.k.
230 m²
5 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.