Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westhavendijk 30

WILHELMINADORP
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen aan het Kanaal in Wilhelminadorp: dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Binnenkort kan het!

Aan de Westhavendijk en dus direct aan het Kanaal van Goes biedt BOOT Makelaars u deze buitenkans aan. De 2-onder-1 kap woning met garagebox, stenen berging en diepe achtertuin dient te worden gemoderniseerd naar de huidige eisen van wooncomfort maar het voordeel is dat u het geheel naar uw eigen smaak kunt indelen en verbouwen.

De woning is gelegen in het zeer populaire dorp Wilhelminadorp dat grenst aan Goes. U woont hier in een gemoedelijk Zeeuws dorp, met alle stadse gemakken binnen handbereik. De Goese Grote Markt is gelegen op 2,9 kilometer. De aansluiting richting de A58 (Bergen op Zoom/Terneuzen/Vlissingen) of de N256 richting Zierikzee is bereikbaar binnen enkele minuten.

De indeling is als volgt: u parkeert er gemakkelijk op eigen terrein voor de garage aan de achterzijde of (openbaar) aan de voorzijde. De entree is aan de zijgevel. U komt binnen in de hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en de (eenvoudige) badkamer. Ook is een toegangsdeur richting de tuin.

Via de hal bereikt u ook de woonkamer. Deze is heerlijk licht en biedt u een schitterend uitzicht op het kanaal en de kenmerkende brug. De achterzijde van de woonkamer komt uit in de aangebouwde keuken. Hier zijn o.a. de aansluiting van de wasmachine en de C.V. ketel (Remeha,2018) te vinden. Vanuit de keuken heeft u ook weer een deur richting de achtertuin.

De verdieping heeft naast de overloop 2 ruime slaapkamers met vaste kasten. Doordat aan zowel de voorzijde als de achterzijde dakkapellen zijn geplaatst is ook de verdieping voorzien van een goede lichtinval.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en door de diepte van het perceel is er altijd een heerlijk plekje te vinden in de zon. De tuin is voorzien van een stenen schuur/berging en garagebox.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1924
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  290 m²
 • Inhoud
  264 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.