Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

West-Kerkstraat 18

COLIJNSPLAAT
90 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit is nu echt zo’n woning die je vanaf de eerste stap achter de voordeur doet verrassen! De woning is in het centrum van Colijnsplaat gelegen en tegelijkertijd ervaar je in de achtertuin volop rust en ruimte die je alle drukte doet vergeten. De woning is door de huidige eigenaar geheel hernieuwbouwd waardoor de woning een schitterende uitstraling heeft en toch alle comfort biedt die u wenst. Authentieke elementen zijn in de woning teruggebracht.

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u direct verrast door de sfeer. De hal geeft u toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping en is voorzien van een trapkast. De ruime en sfeervolle woonkamer is ingedeeld in een zitkamer aan de voorzijde van de woning met authentieke details zoals een balkenplafond, houten vloer en een open haard . Aan de achterzijde van de woning is een een ruime woonkeuken die via de dubbele deuren toegang geeft tot de achtertuin. De keuken is opgesteld in een L-vorm en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 4-pits kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine te vinden.

Eerste verdieping:
De lichte overloop voorzien van dakraam geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een Frans balkon en open plafond.

Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een open plafond.

Badkamer: De badkamer bevindt zich in het midden van de verdieping en beschikt over een ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel. Tevens is er een dakraam geplaatst waardoor het een heerlijke lichte ruimte is geworden.

Op deze verdieping is tevens de CV-installatie (Intergas, 2008) geplaatst.

Achtertuin:
De woning heeft een verrassend diepe en rustige op het westen gelegen achtertuin met een stenen garage.

Bijzonderheden:
– de woning is centraal gelegen
– bouwjaar ca. 1930
– de woning is in 1994 geheel hernieuwbouwd, authentieke elementen zijn teruggebracht
– klokgevel
– diepe achtertuin
– stenen garage/berging met bergzolder en sectionaal deur.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  240 m²
 • Inhoud
  303 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.