Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vlakestraat 48

ZIERIKZEE
100 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een goede woonlocatie in Zierikzee mogen wij u deze goed onderhouden tussenwoning aanbieden. De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Poortambacht, welke onder andere bekend staat om de goede parkeergelegenheid, diverse speeltuintjes en de vele voorzieningen, zoals scholen, supermarkten en andere winkels. Ook de binnenstad van Zierikzee, waar diverse terrasjes en winkels zijn gevestigd, is in enkele fietsminuten te bereiken.

Deze woning dateert uit 1973 en is gelegen op een perceel van 145 m2 eigen grond met een tuin op het oosten. De nette woning is met ruim 100 m2 woonoppervlakte verrassend ruim en beschikt over drie slaapkamers en een ruime zolder.

De onderhoudsarme tuin is gericht op het oosten en is circa 8 meter diep en circa 6 meter breed. De tuin beschikt over een stenen berging van circa 3,65 x 2,40 meter. Direct achter het perceel vindt u een ruim opgezet parkeerterrein, maar ook aan de voorzijde van de woning heeft u voldoende parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar de ideale eengezinswoning op een goede woonlocatie in Zierikzee? Bel ons kantoor voor een afspraak en één van onze makelaars leidt u graag rond.

Algemeen
– Goed onderhouden woning.
– Geheel strak afgewerkt.
– Verrassend lichte woonkamer, voorzien van sfeervolle houtkachel.
– Tuin circa 8 x 6 meter op het oosten met achterom.
– Rustige straat met enkel bestemmingsverkeer.
– Drie slaapkamers en een ruime zolder.
– Woonoppervlakte circa 100 m2.
– Inhoud circa 360 m3.
– Stenen berging circa 3.65 x 2.40 meter.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond
Entree met aan de rechterzijde de meterkast, toilet met fonteintje, de trapopgang en een trapkast. Aan het einde van de hal verleent een deur toegang tot de open keuken, welke is voorzien van een vijfpits gaskookplaat, inbouw koffiezetapparaat, koelkast en vrieskast. Aansluitend volgt de verrassend lichte woonkamer, waar de mooie houtkachel direct in het oog springt. Via de keuken is de achtertuin te bereiken, waar geen directe inkijk is door de ruime parkeerplaats achter de woning.

Indeling eerste etage
Overloop met drie slaapkamers en een (gedateerde) badkamer. Direct rechts bevindt zich een studeerkamer, welke ook dienst kan doen als slaapkamer. De andere twee slaapkamers zijn vrijwel identiek en liggen aan de voor- en achterzijde van de woning. De badkamer is praktisch, maar eenvoudig met een douche en wastafel.

Indeling tweede etage
Via een vaste trap is de ruime zolder te bereiken, hier kan (indien gewenst) een vierde slaapkamer gecreëerd worden. Tevens kan de ruimte als berging of kantoor dienen.

Zierikzee
In het historische centrum van Zierikzee treft u een groot aanbod aan winkels, horecabedrijven en andere voorzieningen. Het heeft op het eiland Schouwen- Duiveland een echte regiofunctie. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op minder dan een half uur autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  145 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.