Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Veerweg 20

WOLPHAARTSDIJK
77 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen aan de Veerweg in Wolphaartsdijk is al bijzonder op zichzelf! Op nummer 20 is dit door de prachtige kavel van 411 m2 en het geweldige uitzicht over de weilanden aan de achterkant nog eens extra speciaal!

Aan de weg naar het Veerse Meer ligt deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met een sfeervolle gevel. De woning is wat verouderd en dient vernieuwd te worden. De oude details zijn door de woning nog aanwezig, waardoor het sfeervolle karakter behouden kan worden. Daarnaast biedt de ruime kavel, met grote voortuin en diepe achtertuin veel extra mogelijkheden, naast het geweldige uitzicht.

Na de brede oprit aan de voorkant, met plek voor meerdere auto’s, is de voordeur te bereiken. Deze ligt in het authentieke en originele portaal, die toegang biedt tot de hal. Vanuit de hal, is vervolgens de woonkamer te bereiken.

De woonkamer ligt over de lengte van de originele woning, met voorin de zithoek en achterin de eetkamer. Momenteel staat de houten berging in het zicht op de weilanden achter, maar dit uitzicht zou bij het verplaatsen van de berging ook vanuit de woonkamer gerealiseerd kunnen worden.

Vanuit de woonkamer is een tweede hal te bereiken, met in de hoek de trap naar de eerste verdieping, gevolgd door de badkamer en de keuken. De badkamer voorziet in bad, toilet en wastafel. De keuken hierachter geeft wel het prachtige uitzicht over het groen achter. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

De eerste verdieping is door de grote dakkapel aan de achterzijde verrassend groot. Aan weerszijden liggen twee slaapkamers, wat het totaal tot vier brengt. De overloop ligt hiertussen in de breedte van de woning. Vanuit de achterste kamers is er ook zicht over de polder achter de woning.

Zoals al eerder genoemd is naast de authentieke uitstraling van de woning de tuin een ander groot pluspunt. De kavel van 411 m2 biedt zowel veel voor als achtertuin. Direct voor de woning is er op de verharding plek voor meerdere auto’s.

Hierna is via de achterom aan de rechterzijde de achtertuin te bereiken. Direct achter de woning is een terras gelegen om heerlijk beschut van de zon te kunnen genieten. Hierna volgt de houten berging met een aangebouwde veranda. Vanaf de veranda is het heerlijk droog of in de schaduw genieten van het weiland achter.

Hierna volgt echter nog een ruime strook aan groen, wat zeer veel extra mogelijkheden biedt. Kom vooral een keer kijken om dit te ervaren en ideeën op te doen! Maak nu een afspraak voor een bezichtiging via 0113-251000.

De Veerweg 20 is op loopafstand gelegen van het Veerse Meer en ligt in de prachtige polders van Wolphaartsdijk. Het gehele jaar door is het heerlijk fietsen door de polders. In de zomer biedt het Veerse Meer en de omgeving veel water activiteiten. Dichtbij bevinden zich de jachthaven, supermarkt en enkele uitstekende restaurants. Met de fietspont wordt er in het zomerseizoen van Wolphaartsdijk naar Kortgene gevaren. Daarnaast zijn Goes en Middelburg op korte afstand met de auto te bereiken. Het centrum van Goes met al haar faciliteiten ligt op ongeveer 10 (auto)minuten rijden. In de omgeving zijn er tal van recreatie- en (water)sportmogelijkheden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Geschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1917
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  77 m²
 • Perceelsoppervlakte
  411 m²
 • Inhoud
  317 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.