Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Touwbaan 19

ZIERIKZEE
115 m²
kamers
€ 589.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen deze ongelooflijk mooie stek binnen de stadsgracht van Zierikzee aanbieden. Met recht mag dit een toplocatie genoemd worden. Zeer rustig gelegen met een eigen toegangsweg tot een ruim bemeten perceel van ruim 2.000 m2 eigen grond, geheel omringd door een brede groenstrook en aangrenzende tuinen.

Als verkopende makelaar kunnen we aangeven dat deze locatie absoluut in een top drie staat van beste locaties in Zierikzee die we de laatste twintig jaar (!) hebben mogen verkopen. Alle voorzieningen in de binnenstad zijn op loopafstand gelegen. Daarnaast is dit ook nog eens één van de meest rustige stekken in de binnenstad van Zierikzee.

Op dit zeer fraaie perceel staat een zeer eenvoudige woning van het bouwjaar 1956. Het geheel verkeert is sterk gedateerd staat en dient geheel gerenoveerd te worden. Nieuwbouw is ook een optie. Het bouwblok heeft een afmeting van circa 10 x 20 meter. Tevens staan er twee stenen garage op het perceel. Deze zijn gebouwd in 1967.

Wanneer u niet opziet tegen een grondig verbouwing en een toplocatie zoekt dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging met onze makelaar. Als u meer informatie wenst over de bouwkundige staat is het verstandig om vooraf contact op te nemen met behandeld makelaar Erik.

Kijkdagen:
22 september van 9:30 – 11:30 (vrije inloop)
26 september op afspraak
Dataroom beschikbaar met o.a. bestemmingsplan informatie, bouwkundige keuring en energielabel. Voor toegang dient u contact op te nemen met ons kantoor.

Algemeen;
– Riant perceel van 2025 m2
– Zeer veel privacy mede door de brede groenstrook, veel aangrenzende tuinen
– Grondige verbouwing noodzakelijk
– Bouwblok circa 10 x 20 meter
– Bouwhoogte; goothoogte maximaal 3,5 meter. Nok hoogte maximaal 10 meter
– Twee stenen garages ca 36 m2 (1967) en één aangebouwde garage ca 15 m2
– Geen parkeerproblemen met dit grote terrein
– Huidig woonoppervlak is; ca 115 m2, inhoud ca 470 m3
– Aantal slaapkamers; 4
– Bouwjaar woning; 1956
– Bouwkundige staat woning; matig, de twee separate garages; goed

Indeling;
Entree, hal. In de hal kunt u links naar de drie slaapkamers en de kleine badkamer is voorzien van wastafel en douche. Naast de badkamer is het toilet gesitueerd. Recht van de hal komt u in de tuin gerichte woonkamer die erg licht is. Via de woonkamer is het aangebouwde deel (1967) te bereiken. Hier bevindt zich de grootste slaapkamer en de eenvoudige keuken.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee is één van de meeste sfeervolle stadjes van heel Zeeland en heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen, zoals diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast vindt u, op 20 minuten autorijden, de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 589.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1956
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  2025 m²
 • Inhoud
  410 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.