Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Sint Domusstraat 6870

ZIERIKZEE
124 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen in hartje Zierikzee mogen wij u aanbieden dit heerlijk royale en authentieke woonhuis met twee gevels en een volwaardige garage met zolder. Een pand met ruimte en vele mogelijkheden te over. Door zowel de ruimte als de bestemming “centrumfuncties” kan dit pand voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Kantoor of praktijk aan huis zijn prima mogelijkheden maar ook een mantelzorgfunctie of B&B aan huis zijn goede opties. Als er nog te weinig ruimte zou zijn is ook huisnummer 72 aan te kopen waarmee u over nog meer comfort, woonruimte en tuin beschikt.

De begane grond is ruim van opzet met een tuingerichte woonkamer en een riante keuken aan de voorzijde. Met name de woonkamer is een zeer prettige ruimte welk opvallend licht is en zicht heeft op de besloten tuin. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een comfortabele badkamer welk is voorzien van een tweede toilet, wastafelmeubel met twee wastafels én aparte douche. Het woonoppervlakte bedraagt circa 124 m2 en de inhoud bedraagt ruim 440 m3.

Qua bouwkundige staat kunnen we het geheel als goed tot zeer goed betitelen. Dit is mede te danken aan het gegeven dat de woning in 1978 geheel opnieuw in stijl is opgebouwd; uiteraard in authentieke en monumentale stijl van de binnenstad. Ook de garage is opnieuw neer gezet in ijsselsteentjes medio 1978 . Aan de achtergevel is in 2016 een heerlijke veranda aangebouwd waardoor je optimaal geniet van het buitenleven en de zomers al vroeg beginnen en heel lang duren.

De tuin met vrije achterom is aan de westzijde ommuurd met eveneens de fraaie ijsselsteentjes die ook voor de gevels zijn gebruikt. De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden en is, zeker voor binnenstad begrippen, een bijzonder geheel. Vrijwel geheel zonder inkijk van buren een heerlijke plek om te verblijven.

Enthousiast over deze woning? Maak geheel vrijblijvend een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling:

Begane grond; entree, hal met meterkast en toilet, portaal met trapopgang, brede tuingerichte woonkamer en als we ons weer naar de voorgevel begeven een riante keuken. De keuken (evenééns rechtstreeks via de hal te bereiken) is voorzien van luxe inbouwapparatuur (inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap) waar een overgroot deel van de apparatuur circa 2 jaar gelegen vervangen is. Via de woonkamer is er nu een doorgang naar huisnummer 72, welke woning dus mee gekocht kan worden.

Verdieping; overloop met twee vaste kasten en toegang tot in totaal vier slaapkamers; twee slaapkamers aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De badkamer is eveneens toegankelijk via de overloop en is voorzien van een wastafelmeubel met twee wastafels, tweede toilet en douche.

Algemeen;
– Oplevering in onderling overleg
– Huisnummer 72 (Rijksmonument) is bij te kopen
– Daken zijn geïsoleerd, evenals de wanden
– Vier volwaardige slaapkamers
– Woonoppervlakte circa 124 m2
– Heerlijke tuin op het zuiden
– Vrije achterom
– Door de afsluiting van de Zuidhavenpoort is de Sint Domusstraat een nog fijnere en rustigere woonstraat geworden
– Binnen één minuut op het Havenplein
– Garage voorzien van zolder. Afmetingen van de garage intern; 5.57 x 3.0 mtr.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  124 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Touwbaan 19
ZIERIKZEE
€ 589.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Lange Groendal 17
ZIERIKZEE
€ 375.000,- k.k.
96 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.