Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Singel 23

ARNEMUIDEN
185 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

De Singel 23 in Arnemuiden is een huis met vele mogelijkheden! Het pand beschikt bijvoorbeeld over onder meer 13 garageboxen waarvan 12 verhuurd zijn, een aangebouwde (mantelzorg of huur)woning welke ook verhuurd is en er staat nog een chalet op het perceel welke jaren is verhuurd als recreatiewoning…….kortom een object welke voor een leuk rendement kan zorgen. De ligging is ook centraal in het dorp met al haar voorzieningen maar zowel de A58 als het NS station zijn op korte afstand.

Indeling woonhuis:
Entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, trap naar de kelder en aan het eind een vaste kast, woonkamer van circa 16 m² en gashaard, opkamer welke thans in gebruik is als slaapkamer, een oppervlakte heeft van circa 12 m² en er is een vaste kast onder de trap. Vanuit de gang is ook de kelder onder de slaapkamer te bereiken en deze is uitstekend te gebruiken als provisieruimte. Vanuit de gang komt men in de eetkamer en hier is een recht eikenhouten keukenblok met gootsteen geplaatst. De eetkamer gaat naar voren toe over in de zitkamer en ook hier bevindt zich een schouw met gashaard. Vanuit de eetkamer is de bijkeuken te bereiken met alle witgoedaansluitingen en een werkblad met kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook de badkamer en deze heeft een douche en wastafel, apart toilet met fonteintje, hal met toegang naar de tuin, (zorg)woning en kleine binnenplaats.

1e verdieping:
Overloop met luik naar zolderverdieping, 4 ruime slaapkamers van respectievelijk 8, 9, 13 en 14 m². Een kamer heeft een gevelkachel, een wastafel en een deur naar het plat dak van de bijkeuken. Een andere kamer heeft ook een gevelkachel en 2 kamers met cv. De kleinste kamer heeft extra bergruimte achter de knieschotten.

2e verdieping:
Ruime bergzolder met verlichting

Aangebouwde (zorg)woning:
Entree, hal met meterkast, woonkamer van circa 17 m², badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer, dichte keuken voorzien van recht keukenblok met onder- en bovenkasten, afzuigkap en opstelling cv-ketel. Op dit moment heeft deze aangebouwde woning ook een eigen stuk tuin welke duidelijk is afgesloten en dus ook veel privacy biedt.

Zoals reeds aangegeven zijn er in totaal 13 garages waarvan er thans 12 verhuurd zijn. De huidige eigenaar heeft zelf de grootste garage (inclusief smeerput) in gebruik en deze is zowel vanuit de tuin als vanaf de straat te bereiken.

Het geheel is gelegen op een riant perceel van 1190 m² en ondanks de ruime oprit en het perceel behorende bij de huurwoning is er toch nog een fijne tuin met diverse fraaie bomen en een tuinhuisje over.

Algemeen:
– deels voorzien van rolluiken,
– chalet in de tuin aanwezig (niet meer bewoonbaar),
– deels kunststof kozijnen,
– aangebouwde woning is thans verhuurd,
– ruime schuur met bergzolders,
– 12 garageboxen verhuurd,
– dak garages is ca. 4 jaar geleden vernieuwd en asbestvrij,
– schilderwerk grotendeels uit 2019/2020,
– deel balklaag woonkamervloer dient te worden vervangen,
– grotendeels voorzien van isolerende beglazing,
– de genoemde inhoud is inclusief garages. Het woonhuis heeft een inhoud van circa 685 m³ en de garages circa 875 m³.

Het betreft hier geen standaard woning en om een goede indruk te krijgen nodigen wij u ook graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1931
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  185 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1190 m²
 • Inhoud
  1560 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  9
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.