Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Schaardijk 7

ZIERIKZEE
106 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande woning in de nieuwbouwwijk ’De Lanen’ in Zierikzee aanbieden. Deze jonge woning is gelegen op een perceel van 462 m2 eigen grond. Van alle woningtypen in de wijk is dit type één van de woningen met de meeste lichtinval. Veel grote ramen met een fraaie tuingerichte woonkamer. De woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en eveneens voorzien van een grote raampartij. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 106 m2 exclusief de zolderruimte van ca. 22 m2 en de inhoud ca. 500 m3. Deze woning beschikt over vier volwaardige slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping en een vierde op de tweede verdieping.

De achtertuin heeft een diepte van circa. 15 en een breedte van ca. 14 meter en is voornamelijk op het oosten gesitueerd, maar ook de zuidelijke zon valt mooi in de achtertuin. Achterin de tuin staat een houten berging met aansluitend een veranda (op het zuiden georiënteerd). De woning bevindt zich in een autoluwe straat in de nabijheid van een basisschool, de binnenstad en diverse sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg. Ook qua locatie absoluut een interessante woning. Niet voor niets is het dan ook een geliefde woonwijk, met grotendeels woningen in de jaren dertigstijl, voor zowel gezinnen als ouderen.

Kort samengevat; een kwaliteitswoning, hoge isolatiewaarden, mooie lichte woonkamer, woonkeuken met praktische bijkeuken en vier slaapkamers Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond:
U komt binnen in de entree met links de meterkast en rechts de deur naar het toilet. Vervolgens de woonkamer met een oppervlakte van ruim 35 m2 en voorzien van houtkachel en tweemaal openslaande deuren naar de tuin. Als u verder loopt is links eerst de trapopgang voordat u de riante woonkeuken betreedt. Deze is ca. 16 m2 en voorzien van o.a. gaskookplaat, combioven en vaatwasser. Aangrenzend bevindt zich de handige bijkeuken met de witgoedaansluitingen.

Indeling eerste etage: Op de etage heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een kleine kamer met trapopgang naar de tweede etage. De badkamer is voorzien van aparte douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet. Aan de voorzijde bevinden zich twee kleinere slaapkamers en de masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde.
Indeling tweede etage: Op de tweede etage is nog een slaapkamer gesitueerd van waaruit er toegang is tot een aparte bergruimte. In deze ruimte zijn de Cv-ketel, de omvormer van de zonnepanelen en de mechanische ventilatie geplaatst.

Algemeen;
– Bouwjaar 2009
– Woonoppervlakte bedraagt ca. 106 m2 exclusief zolderruimte van 22 m2 (gemeten vanaf 1.50m hoog).
– Gunstige ligging t.o.v. sportvoorzieningen, basisschool en de binnenstad
– 462 m2 eigen grond
– Hoge isolatiewaarden, energielabel A
– Vloerverwarming in het woon-/eetgedeelte en in de badkamer
– Berging ca. 7 m2 met sfeervolle overkapping, eventueel eenvoudig om te vormen tot garage
– In totaal vier volwaardige slaapkamers
– 17 zonnepanelen (ter overname)
– Parkeergelegenheid op eigen terrein voor het perceel
– Oplevering in onderling overleg

De Lanen:
De wijk “De Lanen” is een fraaie villawijk op korte (fiets)afstand van de Zierikzeese binnenstad. De brede school bevindt zich, evenals een breed scala aan sportvoorzieningen, op korte afstand (ca. 2 km). Aan de Lange Blokweg bevinden zich een turnhal, tennishal, horecafaciliteiten, sporthal en zwembad. Naast een sportcentrum biedt deze locatie eventueel ook nog ruimte voor clustering van diverse buitensportverenigingen. Rotterdam is op circa 45 minuten autorijden gelegen. Kortom een interessante woonlocatie met een geringe afstand tot de Randstad.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2009
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  106 m²
 • Perceelsoppervlakte
  462 m²
 • Inhoud
  500 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.