Namens onze opdrachtgever mogen wij een bedrijfsunit aan de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 in Goes aanbieden. De unit is opgeleverd in december 2021.
Unit 11 heeft een oppervlakte van 31 m2 BVO / ca. 27 m2 VVO en een vrije hoogte van 295 cm. De unit is voorzien van automatische verlichting, ventilatieroosters, Ledverlichting, een eigen tussenmeter, stopcontacten (16 Ampère), bitumendakbedekking en een met afstandsbediening te openen garagedeur. De bedrijfsunit beschikt over een betonvloer met maximale belasting van 350 kg/m2. De bedrijfsunit verkeerd in nieuwstaat en is direct in gebruik te nemen.
De unit is te bereiken via de Ringbaan West, gesitueerd aan de westkant van Goes. Binnen 2 minuten bent u op de Deltaweg N256 om vervolgens via de A58 richting Vlissingen, Bergen op Zoom of de randstad te gaan. Naast de grote wegen bevindt het centrum zich op loopafstand. De locatie van de unit is hierdoor uitstekend te noemen.
In het kort:
– ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 unit 11, 4461 EA Goes
– Grootte: 31 m2 BVO, ca. 27 m2 VVO
– Perceel: 53 m2
– Hoogte: 295 cm
– Bouwjaar 2021
– Bestemming t/m categorie 3.2
– Huurprijs € 300,- per maand excl. BTW
– Kosten elektra naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging.
Locatie:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. De Gemeente Goes stimuleert de bedrijvigheid en de ontwikkeling hiervan. Dit mede omdat er op bedrijventerrein de Poel geen kavels meer beschikbaar zijn.
Voorzieningen en bouwkundige kenmerken:
– palenfundering
– betonwanden
– beton vloer belasting 350kg/m2
– water afstotende glasvezel buitenbepleistering
– bitumendakbedekking
– kunstharsdisdispersie
– automatische geïsoleerde garagedeur
– ventilatierooster
– hemelwaterafvoer
– 16 ampère aansluiting
– tussenmeter
– LED- plafondlampen
– asfaltbestrating
Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Goes West’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 21-03-2021 en heeft de bestemming ‘gemengd’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf’. Bedrijven t/m functiegroep 3.2 zijn op deze gronden toegestaan.
Bijzonderheden:
De bedrijfsunit staat op eigen grond waarbij is vastgesteld dat alle gebruikers het recht hebben om over elkaars terrein te komen en te gaan. Het terrein en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden. Middels een aparte meter wordt het individuele stroomgebruik gemeten. Deze wordt naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging.
Servicekosten:
Geen servicekosten. Kosten elektra worden naar ratio doorbelast.
Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.
Huurtermijn:
In overleg.
Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld.
Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.
Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een
andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.
b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.
Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.
Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.
De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.