Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Roggebos 3

BURGH-HAAMSTEDE
142 m²
kamers
€ 599.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

** Bezichtigingen in te plannen op donderdag 16 maart a.s. en vrijdag 17 maart a.s. **

Op één van de mooiere locaties in Burgh-Haamstede mogen wij u deze vrijstaande woning met riant perceel en een dubbele garage aanbieden. Deze woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1080 m2 eigen grond aan de Roggebos in Burgh-Haamstede.

Met recht mogen we hier spreken van één van de mooiere woonlocaties van Schouwen-Duiveland. Nabij het uitgestrekte natuur en duingebied ‘de Zeepeduinen’ en het grootste bos van Zeeland “De Domeinen”. Een zeer uitgestrekt natuurgebied met kilometerslange wandel- en fietspaden, bos en duin met reeën, damherten en shetlanders. De Noordzeestranden zijn op korte afstand gelegen.
Qua voorzieningen in Westerschouwen treft u enkele goede en leuke restaurantjes en een buurtsuper.
De grote supermarkten en vele andere voorzieningen zijn in de kern Haamstede gelegen.

De woning beschikt over een gelijkvloers woonprogramma met de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer. Het woonoppervlakte bedraagt ca. 142 m2 en de dubbele garage meet een oppervlakte van ca. 45 m2. Deze kan indien gewenst ook nog omgebouwd worden tot een leuke B&B ruimte of een kantoor aan huis.

De woonkamer met open keuken is ruim en licht door het vele glas. Een goede ingreep zou zijn het plaatsen van een schuifpui naar de tuin zodat de woning en tuin meer één geheel vormen. De forse achtertuin heeft een globale afmeting van ca. 20 x 30 meter en is mede door het vele groen een tuin met privacy.

Als locatie en de potentie van een object ertoe doet, dan nodigen wij serieuze kandidaat-kopers graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Ook als recreatie woning eigen gebruik aan te kopen, zie huisvestingsverordening;
– Toplocatie bij natuurgebieden én stranden;
– Woonoppervlakte ca. 142 m2;
– Dubbele garage ca. 45 m2;
– Het woonhuis is enigszins gedateerd te noemen, maar verkeert verder in een prima bouwkundige staat.
– De gehele begane grond (exclusief garage) is voorzien van vloerverwarming;
– De woning bezit een gelijkvloers woonprogramma;
– Aantal slaapkamers: vier waarvan één op de begane grond;
– Eigen parkeerplekken op het perceel;
– Perceeloppervlakte: 1080 m2 eigen grond;
– De Roggebos is een autoluwe straat met slechts bestemmingsverkeer;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: via de voordeur betreedt u de woning en staat u in de ruime hal waar zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping bevindt. Ook treft u links in de hal de toegang tot de slaapkamer op de begane grond met aansluitend één van de twee badkamers. Voorts vanuit de hal ook de toegang tot de woonkamer en open keuken. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. Via de bijkeuken is er toegang tot de dubbele garage waar zich de CV- ketel bevindt.

Verdieping:
Overloop met drie ruime slaapkamers, rechts de badkamer en links een apart toilet.

Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede is gelegen aan de westkant van Schouwen-Duiveland en kenmerkt zich door zijn uitgestrekte natuurgebieden. De langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen zijn bereikbaar op loopafstand. Burgh-Haamstede heeft een uitstekend voorzieningenniveau en ligt binnen een uur rijden van steden als Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier te bereiken en heeft een belangrijke regiofunctie met uitgebreide voorzieningen.

Westenschouwen
Westenschouwen is een zeer mooie woonomgeving als onderdeel van Burgh-Haamstede.
Dit gebied kenmerkt zich vooral door de ligging aan het Noordzeestrand en grenst aan het enige, grotere bos op Schouwen-Duiveland: De Domeinen, hier kan je wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden etc. In het dorp is een kleine buurtsuper aanwezig (welke alleen in het seizoen geopend is) waarbij er ook een mogelijkheid is om fietsen te huren. In de zomermaanden heerst er een gezellige vakantiesfeer bij de diverse restaurantjes en terrassen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 599.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  142 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1080 m²
 • Inhoud
  645 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 969.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Steenweg 10
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
145 m²
8 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.