Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Provincialeweg 21

GEERSDIJK
164 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Nostalgisch wonen in deze ruime woning met royale schuur.

Uiterst sfeervolle dijkwoning aan de Provincialeweg in Geersdijk met aan de achterzijde mooi uitzicht over het polderlandschap. Op een perceel eigen grond van 875m² vind je dit authentieke huis waar een liefhebber direct de mogelijkheden van ziet. De woning dient aan de eisen van deze tijd te worden aangepast, maar wanneer dit gedaan is heb je hier een heerlijk plekje.

Begane grond: Entree/hal met granito vloer en een trapopgang naar de verdieping. Verder is hier een ruime kelderruimte, waar ook de C.V. ketel is geplaatst. Via de hal komt u in de keukenruimte, welke uitkijkt over de achtertuin. In de keuken bevindt zich het keukenblok met oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, de koelkast, vaatwasser en magnetron. De keukenruimte is het centrale punt in deze woning met aangrenzend een bijkeuken (opstelplaats voor de wasmachine), toegang tot 2 ruime (slaap)kamers, de badkamer en aangrenzend de woonkamer.

De van oorsprong werkplaats (een wagenmakerij) doet nu dienst als een gezellige woonkamer met een sfeervolle houtkachel. De woonkamer heeft nog authentieke details zoals balkenplafonds en een plavuizenvloer. Middels een tussenkamer komt u in de aangebouwde schuur wat nu de functie theehuis heeft. Het theehuis heeft een eigen entree en een terras.

1e Verdieping: overloop, rechterzijde 1 slaapkamer, midden 1 slaapkamer/berging, linkerzijde 2 slaapkamers.

De op het zuiden gesitueerde tuin heeft een schitterend uitzicht over het polderlandschap. U heeft hier de mogelijkheid om meerdere leuke plekjes te creëren.

Bijzonderheden:
• schitterende ligging aan de rand van Geersdijk
• riante kelder
• plavuizen vloer
• oplevering in overleg
• de afmeting van de schuur is circa 7 x 9 meter.
• op het zuiden gesitueerde tuin

Algemeen:
• perceel grootte 875m²
• eigen grond
• bouwjaar ca. 1850
• woonoppervlakte ca. 164 m²

Tevens is er een bouwkundig rapport opgemaakt.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1850
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  164 m²
 • Perceelsoppervlakte
  875 m²
 • Inhoud
  937 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.