Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Piccardtstraat 19

GOES
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wat verwacht je van een vrijstaande jaren ’30 woning in het centrum van Goes?

– woonkamer en-suite;
– balkenplafond;
– granitovloer;
– open haard;
– heerlijke tuin met veel privacy op het zuiden;
– tuinkamer met openslaande tuindeuren;
– glas-in-lood;
– enzovoorts.

Je treft deze ingrediënten allemaal in deze woning aan de Piccardstraat 19 te Goes!

De indeling van van de woning is als volgt.
Begane grond: entree, hal met originele granito vloer, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, verrassend ruime woonkamer en suite (met behoud van de oude schuifdeuren en fraaie balkenplafonds) met aansluitend de knusse tuinkamer/serre. Uiteraard is de achtergevel voorzien van tuindeuren naar de verrassende achtertuin.
De gehele vloer is voorzien van houten kasteelvloerdelen.
Vanuit de woonkamer loop je de afgesloten keuken in met aan weerszijden werkruimte en kasten. Ook in de keuken ligt een echte granito vloer. Aansluitend aan de keuken bevinden zich de bijkeuken met buitendeur en een super praktische (was)ruimte met daarin aansluitpunten voor witgoed. De badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel.

Verdieping: overloop met opstelling van de zo goed als nieuwe cv-ketel (bouwjaar 2020) en toegang tot 3 volwaardige slaapkamers. De overloop biedt tevens mogelijkheid voor het plaatsen van bijvoorbeeld een kledingkast.

Zolder: vanuit de overloop is middels een laddertrap de zolderverdieping bereikbaar. Een ideale ruimte voor het bewaren van spullen die u niet dagelijks gebruikt maar wel graag wilt bewaren.

Door middel van de tuindeuren van de serre of de achterdeur in de bijkeuken loopt u de achtertuin in. De tuin is een oase aan rust en privacy. U treft er onder andere diverse volwassen leilindes aan.
Achter in de tuin staat een stenen berging, ideaal voor het stallen van je fiets, barbecue etc.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met veel plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1926
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  204 m²
 • Inhoud
  389 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
J.D.van Mellestraat 92
GOES
€ 229.000,- k.k.
85 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
0 kamers
Beschikbaar
v.d.Spiegelstraat 16
GOES
€ 369.000,- k.k.
114 m²
5 kamers
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 10111
GOES
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.