Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paauwenburgweg 139

VLISSINGEN
140 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning met een riante, op het westen gelegen, achtertuin is gelegen in de gewilde en groene wijk Paauwenburg. De wijk is vooral geliefd vanwege de vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, diverse scholen en het vele groen. Ook de ligging is perfect met zowel het centrum van Vlissingen, het strand en de Boulevard op korte afstand. De woning is goed onderhouden en beschikt onder meer over 7 kamers en een fraai aangelegde achtertuin met overkapping waar het op een zwoele zomeravond heerlijk genieten is.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping, trapkast met wasmachine aansluiting, aparte keuken voorzien van twee keukenblokken en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, oven, 4 pits gaskomfoor en een afzuigkap, lichte woonkamer met vaste kast. Vanuit de tuin zijn de berging en de garage te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Vanuit de ouderslaapkamer heb je toegang tot de (speel)kamer boven de garage. Deze kamer is ook uitermate geschikt als werkkamer/kantoor. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling c-ketel, twee slaapkamers waarvan één met vaste kasten en extra bergruimte.

Algemeen:
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen,
– Zonwering op de begane grond,
– Diepe op het westen gelegen achtertuin,
– Fraai aangelegde tuin met verlichting en overkapping,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Dakkapel aan de achterzijde,
– Aangebouwde garage.

Om een goede indruk van deze ruime hoekwoning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris In de koopovereenkomst zal tevens o.a. een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Perceelsoppervlakte
  313 m²
 • Inhoud
  545 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Oranjedijk 62.
VLISSINGEN
€ 449.500,- k.k.
87 m²
3 kamers
Beschikbaar
Kasteelstraat 106
VLISSINGEN
€ 349.000,- k.k.
163 m²
6 kamers
Beschikbaar
Singel 113
VLISSINGEN
79 m²
3 kamers
Beschikbaar
Boulevard Bankert 370
VLISSINGEN
€ 685.000,- k.k.
124 m²
3 kamers
Beschikbaar
Kalkoensprenk 23
VLISSINGEN
€ 215.000,- k.k.
110 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oranjedijk 62
VLISSINGEN
€ 449.500,- k.k.
87 m²
3 kamers
Beschikbaar
Albert van Dalsumlaan 11
VLISSINGEN
€ 599.000,- k.k.
162 m²
4 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.