Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Paardenmarkt 5

YERSEKE
233 m²
kamers
€ 349.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Woon-winkelpand met veel mogelijkheden in het centrum van Yerseke.

Het object is de afgelopen jaren gebruikt als woon-winkelpand, maar is ook uitstekend geschikt als kantoor, praktijkruimte of volledig als woonhuis. Door het brede bestemmingsplan in combinatie met de uitstekende locatie en royale afmeting (233 m2 GBO) is het een pand met veel mogelijkheden. Het pand is gelegen in een van de gezelligste straten van Yerseke.

Het pand is zeer degelijk gebouwd en is onder andere voorzien van grote raampartijen met hardhouten kozijnen. De totale oppervlakte van de begane grond is 83 m2 VVO/ GBO onderverdeeld in winkel-woonruimte, opslag en verkeersruimte met houten trapopgang naar de 1e verdieping.

De eerste verdieping is ca. 87 m2 GBO onderverdeeld in een studeerkamer, een slaapkamer met royaal balkon en woonkamer met open keuken. De ruimtes op de 1e verdiepingen worden verwarmd middels radiatoren alsmede een sfeervolle, authentieke houthaard in de woonkamer. Vanaf de woonkamer is er zicht op het Oosterschelde Museum, de gezellige lokale winkels en de weekmarkt welke grenst aan de Paardenmarkt & Kerkplein.

De tweede verdieping is te omschrijven als één open ruimte van ca. 63 m2 GBO welke nog vrij in te delen is. De ruimte wordt o.a. verlicht middels twee dakramen en heeft evenals de woonkamer- keuken de prachtige houten balklaag/ constructie in het zicht. De tuin (ca. 60 m2) is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een vrije achterom. In de achtertuin staat stenen schuur van 12 m2.

In het kort:
– Paardenmarkt 5, 4401 EE Yerseke
– Vraagprijs € 349.000,- k.k.
– Winkelruimte begane grond ca. 83 m2 VVO
– Bovenwoning 1e en 2e verdieping ca. 150 m2 GBO
– Oppervlakte totaal: 233 m2 GBO
– Bouwperiode 1970-1980
– Perceel 190 m2
– Gelegen in het centrum van Yerseke
– Wonen op de begane grond is toegestaan

Afmetingen:
Begane grond : ca. 83 m2 VVO
Bovenwoning : ca. 150 m2 GBO
Inhoud : ca. 680 m3

Indeling:
Indeling winkelruimte:
U komt binnen aan de voorzijde van het pand aan de Paardenmarkt 5. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 9 meter en is gesitueerd in een U-vorm. Aan de rechterzijde is een pasruimte gesitueerd. De linkerrzijde heeft toegang tot de opslag alsmede het toilet en de verkeersruimte welke u naar de trapopgang en achtertuin leidt. De achtertuin is evenals de woon- winkelruimte toegankelijk middels een vrije achterom waarvan de doorgang gesitueerd is aan de linkerzijde van het pand.

Indeling woning:
De eerste verdieping is onderverdeeld in één slaapkamer met balkon, kantoorkamer, een woonkamer met houthaard, een open keuken, badkamer en toilet.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De 2e verdieping is een open ruimte.

Bouwkundig en installaties:
– Hardhouten kozijnen met enkel glas;
– Spouwmuur;
– Betonpannen;
– Betonvloer begane grond en houten vloeren op de verdiepingen;
– Zonwering buitenzijde;
– CV- installatie Nefit 2002 met radiatoren;

Locatie:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

De Paardenmarkt ligt in de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vind er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen- Yerseke rijden.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ dat deels onherroepelijk is vastgesteld op 27 januari 2015 met de enkelbestemming is ‘Centrum’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel
b. bedrijven uit categorie A en B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’
c. dienstverlening
d. horecabedrijven behorende tot ten hoogste categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten
e. kantoren
f. maatschappelijke voorzieningen
g. praktijkruimten
h. wonen in een woning, al dan niet met aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsactiviteiten

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Yerseke
Sectie : G
Nummer : 2803
Perceel grootte : 190 m2

Bijzonderheden:
In de akte van levering is geen ‘recht van overpad’ vastgelegd om langs de linkerzijde en over een deel van het perceel van de buren, de achtertuin te betreden.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten is geen informatie beschikbaar over bodemonderzoek en/ of sanering.

Aanvaarding:
Per direct.

Energielabel:
Het geheel beschikt over energielabel C

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris.

Fiscaal:
De koopsom zal belast worden met overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 349.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  233 m²
 • Perceelsoppervlakte
  190 m²
 • Inhoud
  680 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.