Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oudestraat 22

BRUINISSE
104 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze fraaie, vrijstaande woning aan de Oudestraat in Bruinisse aanbieden. Deze woning ligt op steenworpafstand van de kade van de Oosterschelde waar de vele mosselkotters liggen die Bru rijk is. Verder zijn er diverse cafés en restaurants in de directe omgeving van de woning te vinden. Ook het vernieuwde centrum met de Albert Heijn, Gall en Gall en diverse andere winkels is op nog geen 500 meter van de woning gelegen. Kortom, een uitstekende woonlocatie met een uitstekend voorzieningenniveau.

Wat opvalt bij dit huis zijn de ruime, lichte vertrekken zowel beneden als boven. De woonkamer meet een oppervlakte van bijna 30 m2 en door de grote raampartijen aan weerszijden voelt deze kamer nog ruimtelijker aan. Op de etage vindt u zowel aan de voor- als achterzijde een ruime slaapkamer en ook de badkamer is zeer ruim te noemen.

De achtertuin is gelegen op het Noordwesten en meet een diepte van maar liefst 20,5 meter. Naast de woning is een pad (eigen grond) zodat u achterom de tuin kunt bereiken. Doordat er geen hoge bebouwing direct achter of naast het perceel gelegen is, geniet u hier in de achtertuin van uw rust en privacy.

De totale woonoppervlakte bedraagt circa 104 m2. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Uitstekende ligging nabij Oosterschelde, Grevelingen en diverse voorzieningen
– Woonoppervlakte circa 104 m2 , inhoud 440 m3
– Riante bergzolder
– Perceel van 210 m2 eigen grond met diepe achtertuin v.v. achterom
– Ruime vertrekken
– Degelijke bouwstijl
– Oplevering in onderling overleg, op korte termijn is mogelijk
– Goede bereikbaarheid vanuit de Randstad

Indeling begane grond:
Entree met links de meterkast en rechts de trapopgang naar de etage. Vervolgens links de deur naar de woonkamer en rechts achtereenvolgens de trapkast en toilet. Rechtdoor bevindt zich de deur naar de keuken. De woonkamer is met bijna 30 m2 ruim te noemen en door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde komt er veel licht in de ruimte binnen. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk v.v. koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken is aan de achterzijde van de woning nog een portaal met aangrenzende berging toegankelijk. Via het portaal is de achtertuin bereikbaar.

Indeling etage: boven komt u op de overloop met linksom een nette ruimte met wastafel en wasmachineaansluiting. Tegenover deze ruimte bevindt zich de zeer riante badkamer v.v. wastafel, toilet en aparte douche. Als we vanaf de overloop verder lopen bevinden zich links en rechts nog een slaapkamer v.v. inbouwkasten. Tot slot is vanaf de overloop nog een ruime (berg)zolder toegankelijk met de Cv-opstelling. Indien gewenst is hier nog extra woonruimte van te maken.

Bruinisse:
Bruinisse kenmerkt zich door de aanwezigheid van een vissersvloot (mosselen en paling) en het dorpse karakter. Het dorp beschikt over een goed voorzieningenniveau met de aanwezigheid van een breed winkelaanbod, drie basisscholen, goede openbaarvervoer verbinding met Rotterdam en de rest van Zeeland. Ook qua verenigingsleven heeft het dorp genoeg te bieden. Daarnaast bieden zowel het Grevelingenmeer als de Oosterschelde vele mogelijkheden van watersport. In de directe omgeving zijn dan ook diverse strandjes waar de inwoners van Bruinisse en omliggende dorpen in de zomermaanden vaak vertoeven. Het is ook niet voor niets dat de “Bruenaar” niet snel wil verhuizen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1954
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  210 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.