Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Noorddijk 42

WOLPHAARTSDIJK
76 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

De provincie Zeeland heeft geweldige locaties om van de natuur en haar groen te kunnen genieten. Niet al deze locaties geven echter de mogelijkheid om elke dag en de gehele dag ervan te kunnen genieten. Deze prachtige woning aan de Noorddijk 42 te Wolphaartsdijk biedt dit echter wel!

De sfeervolle geschakelde woning is gelegen op een van de mooiste plekken aan de rand van het dorp. Met het prachtige uitzicht over het groen van de dijk en de weide is dit een buitengewoon bijzondere locatie om te wonen! Hier wonen brengt een vakantiegevoel met zich mee, dat is zeker. Met een vrij uitzicht over de achtergelegen groene weide en monumentale dijk, ruist de wind zacht door de statige bomen.

De dijkwoning verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en mag naast permanent wonen ook gebruikt worden als tweede woning. Het geheel is de laatste jaren gerenoveerd tot een smaakvol geheel, met in 2019 het plaatsen van de dakkapel en het vernieuwen van de badkamer en de keuken.

Door de ligging aan de dijk bestaat de indeling uit verschillende speelse niveaus. De entree van de woning ligt aan de achterzijde van de woning, waarmee de hal is te betreden. De achterzijde is in de Zeeuwse stijl zwart gepotdekseld. Vanuit de hal zijn meerdere ruimtes te bereiken. Als eerste op hetzelfde niveau in het verlengde van de hal de badkamer. De prachtige en moderne badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en het toilet.

Een niveau hiernaast, gelijk aan de dijk, volgt de sfeervolle woonkamer en de keuken. De keuken ligt aan de rechterzijde van de woonkamer en is eveneens in 2019 vernieuwd. De keuken is in de stijl van de woning gerealiseerd en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

Hierna volgt de eethoek en de zithoek. Het fraaie aan de ruimte is dat er door de hoogte optimaal genoten kan worden van het uitzicht, voor en voornamelijk achter. Gezien de goede bezonning aan de achterzijde van het huis, is er ook veel lichtinval in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is door middel van de trap de eerste verdieping te bereiken. De overloop heeft geweldige ingebouwde kastruimte. Hierna volgt de slaapkamer, die in ervaring gelijk is aan de woonkamer. Door het plaatsen van de dakkapel is de slaapkamer een ruimte waar eveneens van het uitzonderlijke uitzicht genoten kan worden.

In het onderste niveau ligt vervolgens de bijkeuken. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en er is ruimte voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de kelder, die zorgt voor een extra stuk bergruimte.

De ligging van de woning en het perceel zorgt natuurlijk voor het mooiste aspect rondom de woning, het uitzicht! Gelegen op 101 m2 eigen grond en gericht op het zuidoosten betekent dit dat naast het uitzicht ook veel van de Zeeuwse zon genoten kan worden. Voor de woning wordt een strook van 10 m2 van de gemeente Goes gehuurd. Achter het perceel volgt een strook die in bruikleen is van de stichting

Wolphaartsdijk is een pittoresk dorp in Zuid-Beveland. Het dorp beschikt over voorzieningen als een bakker, twee supermarkten, restaurants, verschillende winkels en een zeil school. In de zomermaanden weten de toeristen Wolphaartsdijk en omgeving ook goed te vinden en dat is niet voor niks! Met genoeg activiteiten op en aan het Veerse Meer en op korte afstand van steden als Goes en Middelburg maakt Wolphaartsdijk tot een geweldige plek om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1909
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  76 m²
 • Perceelsoppervlakte
  101 m²
 • Inhoud
  289 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.