Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Leeuwenburg 50

OOSTERLAND
190 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In Oosterland aan de Leeuwenburg 50 mogen wij u deze riante woning met een ruim bemeten tuin aanbieden. Het geheel is gelegen op een perceel van 531 m2 eigen grond met werkelijk prachtig uitzicht over de achtergelegen polders! In de tuin zijn enkele fruitbomen aanwezig waarvan de Moerbeiboom noemenswaardig is met heerlijke vruchten. Wat smaakt er nu lekkerder dan fruit uit de eigen tuin.

De woning, oorspronkelijk gebouwd om te bewonen met twee gezinnen beschikt over een volledig dubbel woonprogramma (hier is echter nooit gebruik van gemaakt). Dit biedt veel potentie om het tot een geheel te maken, of juist in gebruik te nemen waarvoor het destijds bedoeld was.
Het huis beschikt over een ruime inpandige garage waar meer dan voldoende plek is voor een auto, bootje of aanhanger en dan houdt u zelfs nog plaats over voor een werkbank.
De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 190 m2 en de inhoud is ca. 840 m3.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Fraaie tuin met prachtig uitzicht over de polder;
– Ruime inpandige garage ca. 6,50 x 2,85 meter;
– Woonoppervlakte ca. 190 m2, inhoud ca. 840 m3;
– Dubbel woonprogramma;
– Zolder bereikbaar door middel van vlizotrap;
– Cv-ketel huur (contract loopt over 1 jaar af);
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: Bij binnenkomst de hal die toegang geeft tot zowel links als rechts een woongedeelte. Het woongedeelte links bestaat uit een woonkamer, eetkamer, keuken en toilet. Het woongedeelte rechts bestaat uit een woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en trapopgang.

Verdieping: Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan twee zeer ruim te benoemen zijn. De twee grote slaapkamers beschikken beide zelfs over een eigen badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon op het zuidwesten. Via een vlizotrap is de royale zolder bereikbaar.

Oosterland:
Oosterland is een dorp met een goed voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding en diverse winkels. Het dorp kenmerkt zich tevens door een sterk verenigingsleven. Het dorp Oosterland is landelijk gelegen waar het polderlandschap erg mooi is in combinatie met het lange fietspad langs de Oosterschelde.
De ligging ten opzichte van grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda is gunstig. Rotterdam is in ca. 35 minuten autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in het Randstedelijk gebied en kiezen ze bewust voor het rustige Zeeuwse wonen. De monumentenstad Zierikzee is op ca. zeven kilometer gelegen en heeft op het eiland een centrumfunctie. Zierikzee is een gezellige stad met terrasjes, goede restaurants en alle overige nodige voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1992
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  190 m²
 • Perceelsoppervlakte
  531 m²
 • Inhoud
  840 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.