Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kreeftstraat 53

ZIERIKZEE
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze nette eengezinswoning aan de Kreeftstraat aanbieden. De Kreeftstraat is een straat in de wijk Poortambacht; een woonwijk met veel gezinnen welke bekend staat om haar goede parkeergelegenheid, diverse supermarkten en schoolvoorzieningen. Ook de Zierikzeese binnenstad is vanuit deze wijk met de fiets in enkele minuten te bereiken. Daarnaast ligt natuurgebied ‘Plan Tureluur’ hier bijna in uw achtertuin. Als u rustig wilt wonen, maar toch in de buurt wilt zijn van alle belangrijke voorzieningen, dan is dit uw kans!

Eén van de belangrijkste pluspunten van deze woning is de rustige ligging aan een soort hofje. Daarnaast heeft u ook aan de achterzijde geen directe inkijk van achterburen waardoor u hier veel privacy ervaart. De achtertuin meet een diepte van circa 14 meter en is voorzien van een overkapping uit 2017, een stenen berging en een achterom. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 176 m2.

Ook aan de binnenkant is deze woning met 114 m2 woonoppervlakte ruim te noemen. Op de begane grond is er naast de gebruikelijke ruimtes nog een handige berging aanwezig. Boven zijn momenteel drie slaapkamers en een ruime zolder. Indien gewenst is hier eenvoudig een vierde slaapkamer te creëren. De totale inhoud van deze woning bedraagt circa 400 m3.

Ook qua onderhoud en verbeteringen is er het nodige gedaan. Enkele noemenswaardige zaken zijn: kunststof kozijnen (2009) , vloerisolatie (2019), overkapping achterzijde (2017), badkamer (2016), plaatsing 7 zonnepanelen (2014), nieuwe schoorsteenmantel (2020), voortuin opnieuw betegeld (2020).

Graag laten wij serieus geïnteresseerden alle details in het echt zien. Wij gaan bezichtigen op 20 en 21 oktober a.s. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en één van onze makelaars leidt u graag rond!

Algemeen:
– Uitstekende woonlocatie nabij alle belangrijke voorzieningen
– Gelegen aan een autoluw hofje
– Achtertuin van 14 meter diep op het zuiden
– Overkapping uit 2017
– Goede onderhoudsstaat
– Woonoppervlakte circa 114 m2, inhoud circa 400 m3
– Voorzien van kunststof kozijnen en 7 zonnepanelen
– Oplevering in onderling overleg

Indeling begane grond: entree met links achtereenvolgens berging en toilet. Rechtdoor de deur naar de woonkamer met rechts het zitgedeelte en aan de voorzijde de keuken v.v. gaskookplaat, koelkast, combioven, oven, en afzuigkap. Het eetgedeelte is door middel van een wand gescheiden van het zitgedeelte. Vanuit het zitgedeelte kunt u aan de achterzijde de achtertuin bereiken.

Indeling eerste etage: Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is in 2016 vernieuwd en voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel en toilet.

Indeling tweede etage: Open zolder met een kast waar de Cv-ketel is gesitueerd. De ruimte is verder voorzien van twee Velux dakramen voor voldoende daglicht.

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee is, met circa 11.000 inwoners, de grootste kern van Schouwen-Duiveland en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen, zoals het gemeentehuis, het voortgezet onderwijs en de polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook voor sporten zoals atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee aan de Korte Blokweg beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  176 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.