Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korte Weststraat 3

OOSTERLAND
85 m²
kamers
€ 149.500,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Klussers opgelet: Wij mogen u namens onze opdrachtgever de Korte Weststraat 3 in Oosterland aanbieden. Deze kluswoning is gelegen op een mooi perceel van 270 m2 eigen grond met de achtertuin gericht op het zonnige zuiden. Het geheel heeft een woonoppervlak van ca. 85 m2 en een inhoud van ca. 360 m3 (inclusief de aanbouwen).

De woning verkeert zowel aan de binnen- als de buitenzijde in een slechte tot zeer slechte staat van onderhoud en dient daarom geheel gerenoveerd te worden. Anders dan u van ons gewend bent, hebben wij deze woning wegens omstandigheden in de huidige staat moeten presenteren. Aangezien de woning ook wordt opgeleverd in de huidige staat (inclusief alle aanwezige inboedel) dient het geheel eerst ontruimd te worden. Met deze zaken is rekening gehouden bij het vaststellen van de vraagprijs. Deze woning wordt verkocht met de clausule “as is, where is”. Met andere woorden u koopt de woning en overige zoals het is. Alle gebreken en aanspraken neemt u voor lief. Zonder deze clausule is de woning niet te koop.

Let wel; biedingen ongezien worden niet in behandelingen genomen. Met andere woorden de woning dient bezichtigd te worden. Tevens adviseren wij de kandidaat-kopers die een financiering nodig hebben om e.e.a. vooraf goed door te nemen met de hypotheekadviseur. Wij kunnen u ook in contact brengen met een hypotheekadviseur. Zij staan u graag te woord.

Kijkdagen
Deze zijn gepland op maandag 11 september en vrijdag 15 september a.s.
Het betreft een verkoop bij inschrijving waarbij de biedingen uiterlijk 21 september a.s. vóór 10.00 uur binnen moeten zijn.

Als u op zoek bent naar een betaalbare kluswoning met potentie in Oosterland dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Geheel verkeert in een slechte staat, ontruiming en complete renovatie nodig;
– Geheel wordt verkocht inclusief alle aanwezige inboedel ten tijde van de bezichtiging;
– Bouwjaar ca. 1930;
– Mooi perceel van 270 m2 eigen grond met de achtertuin op het zuiden;
– Schuur is voorzien van een asbest dakbedekking;
– Woning voorzien van een huurketel;
– Woonoppervlakte circa 85 m2, overige inpandige ruimte 8 m2, bergruimte 15 m2, inhoud ca. 360 m3;
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn mogelijk;
– Gunning is voorbehouden aan de verkoper.

Indeling
Begane grond: binnenkomst in de hal met rechtdoor de keuken en aansluitend de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer van ca. 22 m2 met aansluitend een kleine werkkamer. Verder is er vanuit de centrale hal nog een slaapkamer van 18 m2 (voormalige garage), de berging met witgoedopstelling en een kleinere hal met trapopgang toegankelijk. Door de openslaande deuren is de achtergelegen tuin te betreden.

Indeling etage: overloop met toegang tot de tweede slaapkamer.

Oosterland:
Oosterland is een dorp met een goed voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding en diverse winkels. Het dorp kenmerkt zich tevens door een sterk verenigingsleven. De ligging ten opzichte van grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda is gunstig. Rotterdam is in circa 35 minuten autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in het Randstedelijk gebied en kiezen ze bewust voor het rustige Zeeuwse wonen. De monumentenstad Zierikzee is op ca. zeven kilometer gelegen en heeft op het eiland een centrumfunctie. Zierikzee is een gezellige stad met terrasjes, goede restaurants en alle overige nodige voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 149.500,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceelsoppervlakte
  270 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.