Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kerkring 6

NIEUWERKERK
105 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij zijn verheugd u namens onze opdrachtgever deze zeer goed onderhouden woning aan de Kerkring in Nieuwerkerk te mogen aanbieden. Deze woning is gebouwd in 1922 en beschikt derhalve over fraaie karakteristieke details, zoals het portaal bij de voordeur, de houten vloer in de woonkamer en de raamkozijnen. Deze details in combinatie met de strakke afwerking maken deze woning een nette, instapklare woning.

De woning is van oudsher een woonwinkelpand geweest, waarbij het winkelgedeelte later is omgebouwd tot een fraaie eetkamer. Deze eetkamer wordt gescheiden van de woonkamer door middel van sfeervolle en-suitedeuren. Een ander noemenswaardig element in deze woning is de indrukwekkende open keuken. Deze heeft een lengte van maar liefst 5,2 meter en is voorzien van elektrische kookplaat, koel-vriescombinatie, combi oven en vaatwasser. Verder zorgen de vele raampartijen in de woonkamer en keuken ervoor dat de woning ruimtelijk aanvoelt.

Zowel vanuit de woonkamer als vanuit het halletje aan de achterzijde is de onderhoudsvriendelijke patiotuin bereikbaar welke op het zuidoosten is gesitueerd. Van hieruit heeft u toegang tot de achtergelegen schuur van ca. 4,75 x 4,7 meter met vliering. In deze schuur vindt u verder een achterom (binnendoor), de wasmachineaansluiting en veel bergruimte.

De woning en de achtergelegen schuur zijn door de jaren heen goed onderhouden en verbeterd; zo is onder andere het schilderwerk netjes bijgehouden, is het dak in 2010 vernieuwd en is de schuur gedeeltelijk gerenoveerd (nieuwe goten, nokvorsten, dakbedekking en een nieuw dakraam). Het geheel verkeert in een goede staat en is zonder noemenswaardige aanpassingen direct te betrekken.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 105 m2 en de inhoud ca. 425 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Bouwjaar 1922.
– Sfeervolle elementen gecombineerd met een strakke afwerking.
– Luxe keuken en badkamer.
– Voorzien van dak-, vloer- en glasisolatie.
– Woonoppervlakte ca. 105 m2, inhoud ca. 425 m3.
– Perceel van ca. 125 m2 eigen grond.
– Dakterras van ca. 12 m2 toegankelijk via verdieping schuur.
– Drie slaapkamers.
– Tweede toilet op de verdieping.
– Schuur ca. 4,75 x 4,7 meter met onder andere verdieping, achterom en dakterras.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond: binnenkomst met hal, meterkast en trapopgang, voorts een fraaie industriële deur naar de woonkamer. De woonkamer is ca. 6,6 x 6 meter met aangrenzend de ruime keuken (ca. 5,2 x 2,7 meter) en aan de linkerzijde de eetkamer welke bereikbaar is met en-suitedeuren. Achter de keuken bevindt zich nog een halletje met een apart toilet en de luxe badkamer voorzien van aparte douche, ligbad en wastafel.

Indeling etage: overloop met links de kleine slaapkamer voorzien van karakteristieke bedstee. Rechtdoor bevindt zich de ouderslaapkamer met een groot Velux dakraam en verrassend veel bergruimte in de kasten. Rechts bevindt zich nog een tweede toilet en vervolgens een derde L-vormige slaapkamer, met een kast waar de cv-opstelling is gevestigd.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk is een compleet dorp met een goed voorzieningenniveau en een sterk verenigingsleven. Gelegen op slechts veertig minuten van Rotterdam en tien minuten van het pittoreske Zierikzee. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners werken in de Randstad en wonen in het rustige Nieuwerkerk. Ook met het openbaar vervoer (de bushalte bevindt zich op loopafstand) is Rotterdam eenvoudig te bereiken. Nieuwerkerk beschikt over twee supermarkten, diverse winkels, twee basisscholen, een peuterspeelzaal en een kinderopvang. Bovendien heeft het dorp een voetbal- en tennisvereniging en is er een zwembad. Het is qua leeftijdsopbouw het jongste dorp van Schouwen-Duiveland en heeft één van de weinige kernen op het eiland met een goed voorzieningenniveau. Kortom een geliefde woonlocatie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1922
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Perceelsoppervlakte
  125 m²
 • Inhoud
  425 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Patio atrium Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.