Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kapellestraat 14

VEERE
120 m²
kamers
€ 499.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen aan de voet van de Grote Kerk te midden van de internationaal befaamde historische omgeving van het vestingstadje Veere, bevindt zich deze sfeervolle vrijstaande woning met fijne tuin, tuinhuis met overkapping en ruime parkeerruimte op eigen terrein. Ideaal als comfortabel woonhuis of een perfecte combinatie van wonen en werken. De beeldbepalende Kaai met ophaalbrug en jachthaven, het ‘verborgen’ strandje, de historische Markt en het Veerse Meer liggen letterlijk op enkele wandelminuten verwijderd. Voor de afwisseling zijn leuke plaatsen zoals Vrouwenpolder en Middelburg binnen handbereik en is er in het seizoen een pittoreske (fiets/voet)veerboot naar Kamperland over het geliefde watersportgebied van het Veerse Meer.

Indeling:

Begane grond:
Hal, trap naar de 1e verdieping, werk-/studeerkamer, net toilet met fontein, ruime doorzon woonkamer met gezellige houtkachel, dichte, ruime woonkeuken met tuindeur en inbouwapparatuur: combi-magnetron / oven / 4-pits gaskookplaat / wasemkap / vaatwasmachine / koelkast / vriezer.

1e verdieping:
Overloop met bergzolder (via losse trap bereikbaar), drie mooie slaapkamers waarvan twee met “Velux”-dakramen en één met bergruimte achter de knieschotten. De nette badkamer is eveneens voorzien van een “Velux”-dakraam, wasmachineaansluiting, comfortabele elektrische vloerverwarming, toilet en inloopdouche.

Overig:
Verzorgde tuin met vrijstaand houten tuinhuis en overkapping, sierbestrating, zicht op de Grote Kerk en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel en tevens warm water via een eigen close-in boiler in de keuken. Woonoppervlakte ca. 120 m2. Inhoud ca. 495 m3. Perceeloppervlakte 284 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zal er een algemeen asbest-artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen en tevens een artikel met betrekking tot de ouderdom van het object.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 499.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  120 m²
 • Perceelsoppervlakte
  284 m²
 • Inhoud
  495 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Veere?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.