Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Kaaidijk 19

KORTGENE
76 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze fijne woning met enorme tuin is gelegen op een heerlijke plek aan de rand van Kortgene. Door de diepe achtertuin ervaart u hier de rust die tegenwoordig maar zelden te vinden is.

De woning biedt veel extra’s zowel op het gebied van wonen als ook energiebesparende maatregelen: aan de achterzijde is een royale dakkapel geplaatst (2021), waardoor er een meer dan royale slaapzolder is gecreëerd.
De begane grond is speels ingedeeld met aan de voorzijde een leuke zitkamer en aan de achterzijde de keuken. Ook is er een eetkamer.
Parkeren kunt u op eigen terrein.

De woning ligt op loopafstand van de haven van Kortgene en de dorpse faciliteiten. In het hart van Kortgene vind je diverse winkeltjes, een supermarkt, een ambachtelijke slager, een bakker, een aantal heerlijke restaurants en nog veel meer!
Goes met alle stedelijke voorzieningen is bereikbaar binnen 15 autominuten.

Indeling

Begane grond:
Entree, sfeervolle eetkamer, dichte keuken met goed verzorgde L-vormige opstelling en voorzien van inbouwapparatuur, zitkamer aan de voorzijde.
Achter de eetkamer is een praktische bijkeuken gesitueerd met aansluitpunten voor witgoed en een deur naar de tuin. Achterin de woning is de badkamer, deze beschikt over een wastafelmeubel, toilet en douche.

Eerste verdieping:
Royale slaapzolder met dakkapel aan voor- en achterzijde. Indien gewenst kunnen hier meerdere slaapkamers worden gecreëerd.

Tuin:
Prachtige ruime tuin van circa 30 meter diep met volop privacy en groen.

De woning is voorzien van 6 zonnepanelen. Opbrengst 2022: 3140 kWh, ook is er in 2021 een nieuwe elektrische installatie geplaatst.
Energielabel C.

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1941
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  76 m²
 • Perceelsoppervlakte
  316 m²
 • Inhoud
  307 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.