Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

I.M. van der Bijlstraat 17

ZONNEMAIRE
79 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze eengezinswoning met aangebouwde garage en eigen oprit aan de I.M. van der Bijlstraat 17 in Zonnemaire aanbieden. Aangezien deze woning op de hoek ligt heeft u maar aan één zijde buren en beschikt deze woning over een flink groter perceel dan de twee buurpercelen. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde is er geen directe bebouwing aanwezig waardoor u hier optimaal van uw privacy geniet. Het geheel is gelegen op een perceel van 189 m2 eigen grond.

De woning beschikt over een voor- en achtertuin waar u tweemaal een fijne zit kunt creëren; aan de voorzijde welke op het zonnige zuiden is gericht of in de achtertuin als u meer schaduw wenst. De achtertuin is te bereiken middels het naastgelegen brandgang. Hier is verder nog overkapping en een stenen berging van ca. 3 x 2 meter gevestigd.

Deze knusse woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Met een relatief eenvoudige ingreep kan er een gelijkvloers woonprogramma gerealiseerd worden. Ook kan deze kamer op de begane grond dienen als thuiswerkplek.

De woning is voorzien van dakisolatie(deels) en glasisolatie. Aan de achterzijde is in 2005 een aanbouw geplaatst met onderhoudsvriendelijke materialen. Verder is deze woning volledig voorzien van kunststof kozijnen en behoeft deze dus weinig onderhoud.

De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 79 m2 en de inhoud ca. 355 m3 (inclusief garage). Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Drie slaapkamers waarvan één op de begane grond.
– Gelijkvloers wonen mogelijk.
– Voorzien van dakisolatie(deels) en glasisolatie en kunststof kozijnen.
– Serre aan de achterzijde uit ca. 2005.
– Bouwjaar 1949.
– Achtertuin ca. 7,7 x 8 meter incl. achterom.
– Aangebouwde garage ca. 6 x 3,75 meter.
– Zowel aan de voor- als achterzijde is een fijne zit te creëren.
– Parkeren op eigen grond.
– Perceel van 189 m2 eigen grond.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond: hal met meterkast, toilet en trapopgang, voorts de deur naar de woonkamer voorzien van houtkachel en balkenplafond, vervolgens rechts de keuken en rechtdoor een doorgang naar de serre. Serre met eetgedeelte en slaapkamer en binnendoor toegang tot de garage. Naast de serre en achter de keuken bevindt zich nog een bijkeuken met de witgoedopstelling. De Cv-opstelling bevindt zich in de stenen buitenberging.

Indeling etage: overloop met rechts de badkamer voorzien van aparte douche, wastafel en toilet. Aan de linkerkant een kleinere kamer welke momenteel dient als bergruimte, rechtdoor de grootste slaapkamer van ca. 3,5 x 2,5 meter (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte).

Zonnemaire:
Zonnemaire is een prima uitvalbasis voor het mooie Schouwen-Duiveland, waar u kunt genieten van alle natuur en rust die het mooie eiland te bieden heeft. In de directe nabijheid treft u het uitgestrekte Grevelingenmeer met diverse strandjes en diverse haventjes, waaronder het haventje van Bommenede (Zonnemaire). Een mooie stek om te duiken of om één van de natuuruitstapjes te maken met Staatsbosbeheer. De Noordzeestranden vindt u op ca. 10 minuten autorijden. Evenals monumentenstad Zierikzee met haar vele voorzieningen. Eén van de pareltjes van Zeeland. Tevens rijdt er iedere schooldag een schoolbus met basisschoolleerlingen van Zonnemaire naar Zierikzee en terug.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1949
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Perceelsoppervlakte
  189 m²
 • Inhoud
  355 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.