Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hoofdstraat 124

KORTGENE
123 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Zeeland; Noord-Beveland; Kortgene. Vrijstaand huis met aan de voorzijde een plantsoen en aan de achterzijde grenzend aan de weilanden!

Verscholen tussen het groen, springt de wit geschilderde gevel van deze vrijstaande woning direct in het oog. U vindt dit huis in de Hoofdstraat van het dorp Kortgene. De Hoofdstraat is een prachtige straat om te wonen. U heeft er alle voorzieningen binnen handbereik. Van oorsprong bestond deze straat uit 3 gedeelten. De entree met overwegend vrijstaande woningen (waar deze woning zich bevindt), het zogenaamde “Poldertje” met de kleinere woningen en de Voorstraat met de Middenstanders.

Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

De indeling van het huis is als volgt; U parkeert er gratis met 2 auto’s op eigen terrein voor de deur. Via de zeer sfeervolle en prachtig onderhouden voortuin bereikt u de entree. En passant merkt u op dat het huis beschikt over een fraaie voordeur. Vervolgens komt u binnen in de living. Deze is, nadat er in het verleden diverse verbouwingen hebben plaatsgevonden, royaal te noemen. De open haardpartij is er een gezellig element.

De verdere indeling is bijzonder speels en zeer zeker niet traditioneel. Leuke authentieke details als glas in loodramen vormen er bijvoorbeeld een leuk contrast met strak gestucte wanden en een modernere siergrindvloer.

U treft er een robuuste open keuken. Uitgevoerd met r.v.s. en hardsteen in een U-vormige opstelling en voorzien van de gebruikelijke apparatuur.

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. Deze ruimte zou kunnen dienen als eetkamer, maar door de grote hoeveelheid lichtinval en de openslaande deuren naar de tuin zijn ook tal van andere toepassingen denkbaar. Doordat de badkamer zich op de begane grond bevindt zijn er bijvoorbeeld ook (toekomst)mogelijkheden op het gebied van levensloopbestendigheid.

Deze uitbouw is met een glazen schuifwand gescheiden van een portaal met toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine en c.v. Zo’n glazen schuifpui geeft toch altijd weer net even wat meer cachet.

Dit portaal geeft vervolgens op een erg leuke manier toegang tot de badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche.

De open trapopgang brengt u vanuit de woonkamer op de verdieping. Nadat u reeds verrast werd door de indeling van de begane grond wordt u hier opnieuw verrast!

Waar u de verdieping bereikt is namelijk een grote open ruimte met tal van praktische toepassingen. Vervolgens bereikt u de slaapkamer en wordt u verwelkomt door een zee aan licht. Het ruimtelijk effect wordt hier nog versterkt doordat de nokbalken en de gordingen in het zicht zijn gelaten.

Via de slaapkamer komt u vervolgens in een 2e kamer. Deze is gesitueerd aan de achterzijde en biedt u een prachtig uitzicht over de weilanden.

Achter het huis ligt een heerlijke, besloten tuin met een eenvoudige berging. Deze tuin met waterpartij en terras heeft het beste van 2 werelden: privacy en uitzicht!

Kortom: een huis wat zich beter laat beleven dan beschrijven!

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1938
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  123 m²
 • Perceelsoppervlakte
  316 m²
 • Inhoud
  491 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.