Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Hercules Segherslaan 27

VLISSINGEN
166 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op centrale locatie gelegen, ruime, vrijstaande woning met inpandige garage. Aan de binnenzijde is de woning vanaf 2018 grotendeels gemoderniseerd en tevens voorzien van zonnepanelen. Er zijn maar liefst zes (slaap)kamers en twee badkamers.

De woonkamer is ruim van opzet en lekker licht. Via een dubbele tuindeur is tevens de achtertuin bereikbaar. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot de half- open keuken. Deze is voorzien van een fraai fornuis met zes pitten en een oven. Tevens is er een vaatwasser en een koelkast. Grenzend aan de keuken is er een handige, praktische ruimte die onderverdeeld is in een bijkeuken met wasmachineopstelling en een ruimte die momenteel dienst doet als fitnessruimte.

Vanuit een tussenhal is de moderne en fraai afgewerkte badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De douche is voorzien van een zeer riante regendouche. Tevens zijn er op de begane grond twee slaapkamers en een inpandige garage. Gelijkvloers wonen is hier mogelijk. De entree met hal, trapopgang naar de eerste verdieping en toilet maken de begane grond compleet.

Op de verdieping zijn er drie goed bruikbare slaapkamers aanwezig. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als inloopkast. Tevens is er hier een tweede badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De achtertuin is voorzien van bestrating en een veranda met een leuke loungebank. Aan de zijkant is er een riante carport aanwezig. De garage is voorzien van elektra en een vliering. Een ideale ruimte voor iemand met een hobby die ruimte vraagt.

IN HET KORT
-Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-Voorzien van 12 zonnepanelen.
-Oplevering in onderling overleg om en nabij augustus 2022.

Kortom laat u verrassen tijdens de bezichtiging en ervaar de mogelijkheden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1958
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  166 m²
 • Perceelsoppervlakte
  308 m²
 • Inhoud
  768 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Westerzicht 801
VLISSINGEN
€ 269.500,- k.k.
77 m²
3 kamers
Beschikbaar
Oranjedijk 62
VLISSINGEN
€ 449.500,- k.k.
87 m²
3 kamers
Beschikbaar
Albert van Dalsumlaan 11
VLISSINGEN
€ 599.000,- k.k.
162 m²
4 kamers
Beschikbaar
Westerzicht 729
VLISSINGEN
€ 229.000,- k.k.
85 m²
4 kamers
Beschikbaar
Beursstraat 88a
VLISSINGEN
€ 575.000,- k.k.
139 m²
9 kamers
Beschikbaar
Beursstraat 88a.
VLISSINGEN
€ 575.000,- k.k.
139 m²
9 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.