Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Evertsenstraat 3

KOUDEKERKE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Leuke gezinswoning op een rustige woonlocatie aan de rand van Koudekerke. Deze woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, heeft een zonnige achtertuin en een ruime inloopkast op de eerste verdieping. Daarnaast is de woning gesitueerd in een leuke en kindvriendelijke woonomgeving. Echt een woning die u van binnen gezien moet hebben. Van harte welkom!

WONEN
De doorzon woonkamer is zo een 28m² groot, het hart wordt gevormd door een riante schouwpartij met open haard. Grote ramen zorgen voor voldoende daglicht. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving en op de achtertuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige achtertuin. De keuken zelf is voorzien van een oven, gaskookplaat en afzuigkap. In de hal is er een toilet en een handige trapkast.

SLAPEN EN MEER
Op de eerste verdieping komt u de eerste verrassing tegen. Naast de drie slaapkamers is er namelijk en ruim opgezette inloopkast. Kleding, schoenen (van het hele gezin) en nog veel meer kunt u hier allemaal kwijt. Dit maakt kasten op de slaapkamers overbodig. Ook is er een ruime badkamer. Deze beschikt over een ligbad/douche, toilet en wastafel.

Er is nog een verrassing, de zolder heeft maar liefst twee slaapkamers! Door het efficiënt gebruik te maken van de ruimte en het toepassen van dakramen zijn hier twee slaapkamers gerealiseerd. Op de overloop bevindt zich de cv-opstelling en wasmachine aansluiting.

TUIN
Door ligging op het zuiden is de achtertuin lekker zonnig. Omdat niet iedereen altijd in de zon wil zitten is er tegen de berging aan een schaduwhoek. Deze berging is trouwens ruim bemeten en voorzien van elektra. Aan de achterzijde is er een vrije achterom.

ALGEMEEN
-Volledige voorzien van dubbele beglazing
-Bodem-, spouw-, en dakisolatie
-Kunststof voordeur
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven en winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.