Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Eemstraat 7

OOST-SOUBURG
104 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Starter op de woningmarkt? Stop met zoeken. Dit is je kans. Wij bieden deze onderhoudsvriendelijke woning met vier slaapkamers, kunststof kozijnen, moderne badkamer, nette keuken en zonnige tuin aan. Kom binnenkijken en laat je verrassen.

Royale raampartijen in voor- en achtergevel zorgen voor veel daglichttoetreding en een aangename lichtinval. De woonkamer is ruim bemeten en beschikt over een mooie schuifpui naar het terras aan de achterzijde. De open keuken is voorzien van onder andere een keramische kookplaat, vaatwasser, combi-oven en afzuigkap. Daarnaast is er vanuit de keuken toegang tot de ruime trapkast. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot de achtertuin. De hal met toilet maken de begane grond compleet.

Op de eerste verdieping zijn er drie, prima bruikbare, slaapkamers. De badkamer is dé blikvanger van het huis. De wanden zijn afgewerkt met beton cire wat voor een verrassend effect zorgt. Deze ruimte is voorzien van een ruime inloopdouche, breed badkamermeubel en een toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Een vaste trap naar de tweede verdieping is bij dit type woning niet standaard. De huidige eigenaren hebben dit een aantal jaar geleden gerealiseerd.

Mede hierom is de tweede verdieping goed bruikbaar geworden en voorzien van een vierde (slaap)kamer, waar een dakraam voor voldoende daglichttoetreding zorgt en een overloop met cv-opstelling en witgoedaansluitingen.

De, grotendeels bestrate, achtertuin is gesitueerd op het zuiden, voorzien van een stenen berging en een ruime veranda. In of juist uit de zon zitten is hierdoor altijd mogelijk. Een vrije achterom zorgt voor de juiste ontsluiting.

IN HET KORT
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen en deuren.
-Energielabel B, het achterdakvlak is overigens uitstekend geschikt voor zonnepanelen.
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceelsoppervlakte
  240 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.