Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

dr. H.C.M. Ghijsenstraat 1

DOMBURG
200 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen én werken in vakantiesfeer, lijkt u dat wat? Het kan, in deze prachtige villa (voormalige burgemeesterswoning) in het gezellige en mondaine Domburg. Deze karakteristieke villa is gelegen aan de rand van deze levendige kustplaats, op een schitterende plek met fraai uitzicht over de landerijen en op loopafstand van de zee, natuurgebied de Manteling en de gezellige dorpskern. Aan ruimte heeft u in deze villa geen gebrek! Zo behoort het zeker tot de mogelijkheden om de grote dubbele garage om te bouwen tot een vakantiewoning of wellicht als B&B….. of wat dacht u van een kantoor of praktijkruimte aan huis.

De villa:
Middels de entree aan de voorzijde komt u in de royale hal en ziet u direct de grandeur van deze villa. De royale hal biedt u toegang tot een fijne werkkamer en de royale, lichte woonkamer. De woonkamer is onder meer voorzien van een lichte travertinvloer en een fraaie haardpartij waar u tijdens de donkere dagen heerlijk kunt genieten van een gezellig en warm vuurtje. Vanuit de woonkamer heeft u op diverse plekken fantastische vergezichten over de landerijen en het Walcherse landschap. De royale woonkamer gaat geruisloos over in de eetkamer en vanaf hier is het terras en de tuin, middels openslaande deuren, te bereiken. Het terras is deels overdekt zodat u hier al in het vroege voorjaar van het zonnetje kan genieten! De dichte keuken is voorzien van een fijn keukenblok in hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen en hier treft u nog veel extra kastruimte aan en hier bevinden zich de de witgoedaansluitingen. Ook vanuit de bijkeuken is de fraaie tuin te bereiken. De dubbele garage maakt het geheel compleet. Hier is ruimte genoeg voor 2 auto’s, fietsen en diverse tuingereedschappen.

1e verdieping:
Op de verdieping komt u zeker geen ruimte tekort. Er bevinden zich op deze verdieping onder meer 5 slaapkamers, waarvan enkele met vaste kasten en een wastafel. De ouderslaapkamer is voorzien van een inloopkast en wastafel. Alsof er nog niet genoeg ruimte is bevindt zich op deze verdieping ook nog een gigantische bergzolder (boven de garage). Zou u nog meer slaapkamers wensen dan is deze ruimte natuurlijk ook redelijk eenvoudig om te bouwen tot bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers. Verder bevinden zich op deze verdieping nog een riante badkamer welke is voorzien van een toilet, inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel. Wat opvalt aan de verdieping is dat deze lekker veel lichtinval heeft waardoor het een hele fijne leefruimte is waar veel daglicht binnen komt.

Zolder:
Mocht u nog bergruimte tekort komen dan is er nog altijd een grote bergzolder, welke middels een vlizotrap te bereiken is.

Tuin:
Rondom de woning ligt een werkelijk schitterend aangelegde, omvangrijke en afgesloten tuin met perfecte bezonning, waarbij gebruik gemaakt is van onderhoudsarme materialen. Het totale perceel omvat 1632 m² en hier geniet u van optimale privacy! De ligging van de tuin aan de achterzijde is volledig op de zon en biedt fraaie vergezichten over de landerijen: dat is dus heerlijk genieten! Aan de voorzijde bevindt zich een ruime oprit welke geschikt is voor meerdere auto’s.

Algemeen:
– Uitsluitend permanente bewoning,
– Wonen, werken en vakantiegevoel aan zee & strand,
– Duinen en bosrijke omgeving om de hoek,
– Prachtige tuin met vergezichten en volledige privacy,
– Domburg, levendige badplaats met allure,
– Villa heeft bijzonder karakter en sfeervolle uitstraling,
– Dubbele garage eventueel om te bouwen tot vakantiewoning of B&B,
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Op circa een uur rijden van Breda, Antwerpen en Rotterdam.

Domburg
De mondaine badplaats Domburg beschikt over brede, goed toegankelijke en schone zandstranden en prachtige natuur en is daardoor zo geliefd bij toeristen. Maar ook voor de inwendige mens heeft Domburg veel te bieden want in het centrum van het dorp bevinden zich diverse gezellige terrasjes en leuke eettentjes. Verder zijn er in de directe omgeving diverse sportmogelijkheden zoals de Domburgsche Golfclub (de enige echte links van Nederland) maar ook diverse wellness-mogelijkheden die zeker kunnen bijdragen aan het woongenot. Domburg kent ook een rijke geschiedenis. De mondaine badplaats trok eeuwen geleden al hoogstaande gasten en ook vele kunstenaars kwamen naar Domburg om het bijzondere licht en de natuur te bewonderen.

Het betreft hier een heel bijzonder object welke moeilijk met woorden te omschrijven is. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1977
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  200 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1632 m²
 • Inhoud
  815 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Video

Bekijk verloop van de zon

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.