Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Dijk van Bommenede 12

ZONNEMAIRE
80 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Klussers en starters opgelet! In het rustige en pittoreske dorp Zonnemaire mogen wij u deze leuke vrijstaande kluswoning met vrij uitzicht over de achtergelegen polders aanbieden. Ondanks de status ‘kluswoning’ biedt het huis erg veel potentie. De woning gelegen op de Dijk van Bommenede beschikt over een karakteristieke gevel en een eigen oprit. Dit betreft een zeer rustige woonlocatie aangezien u hier enkel bestemmingsverkeer zult treffen. 

Bij deze woning behoren twee percelen met een totale oppervlakte van 263 m2 eigen grond. Direct naast de woning is er ruimte om uw auto te parkeren. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een achterom. Achterin bevinden zich nog achtereenvolgens een eenvoudige houten garage van circa 8,4 x 4,3 meter en een stenen berging van 3 x 2,6 meter. 

Het woonoppervlak bedraagt circa 80 m2 en er zijn twee slaapkamers. Indien gewenst is de ruimte naast de keuken in te richten als een derde slaapkamer waardoor er een gelijkvloers woonprogramma ontstaat. 

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Woonoppervlakte: ca 80 m2
– Perceel van 263 m2 eigen grond
– Veel externe bergruimte aanwezig (circa 45 m2)
– Twee slaapkamers
– Overige inpandige ruimte van 8 m2
– Houtkachel in de woonkamer
– Ruime tuin met eigen oprit, zowel voor als achter
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn is mogelijk

Indeling begane grond:
De hal voert door de woning en geeft toegang tot alle vertrekken op de begane grond. Aan de linkerzijde van de hal is de keuken met aansluitend een werk- / studeerkamer. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de woonkamer welke ruim en licht is. Aan het einde van de hal bevindt zich de badkamer, een trap welke leidt naar de onderliggende bergruimte met CV, en een trapopgang naar de verdieping.

Indeling verdieping:
De verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een ruime overloop. Hier bestaat de mogelijkheid om een badkamer te realiseren. Vanuit de hoofdslaapkamer is er prachtig uitzicht op de achterliggende landerijen.

Zonnemaire:
Zonnemaire is een prima uitvalbasis voor het mooie Schouwen-Duiveland, waar u kunt genieten van alle natuur en rust die het mooie eiland te bieden heeft. In de directe nabijheid treft u het uitgestrekte Grevelingenmeer met diverse strandjes en diverse haventjes, waaronder het haventje van Bommenede (Zonnemaire). Een mooie stek om te duiken of om één van de natuuruitstapjes te maken met Staatsbosbeheer. De Noordzeestranden vindt u op ca. 10 minuten autorijden. Evenals monumentenstad Zierikzee met haar vele voorzieningen. Eén van de pareltjes van Zeeland. Tevens rijdt er iedere schooldag een schoolbus met basisschoolleerlingen van Zonnemaire naar Zierikzee en terug.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1700
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Perceelsoppervlakte
  263 m²
 • Inhoud
  325 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Buiten bebouwde kom
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.