Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

d'Heule 6

NIEUWERKERK
155 m²
kamers
€ 489.500,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wij mogen u een zeer fraaie woning aanbieden in het meest geliefde deel van Nieuwerkerk. Geliefd door de strategische ligging nabij winkel- en sportvoorzieningen en door de ruime opzet van de woonwijk met een speelveld en riante percelen.

De huidige eigenaar heeft de woning aangekocht als nieuwbouwwoning en voor vele extra opties gekozen. Zo is er o.a. een verlengde woonkamer, verlengde garage, dakvenster met rolluiken op de tweede verdieping en zelfs vloerverwarming in de garage gerealiseerd. Overigens is het ook vermeldenswaardig dat alle woonlagen (dus ook de tweede verdieping voorzien zijn van vloerverwarming en alle kamers zijn qua verwarming separaat regelbaar met eigen thermostaat). Daarnaast nog meer luxe met o.a. een Aquacell waterontharder, paneeldeuren en een mooie keuken met Quooker, een fraai gasfornuis met twee ovens en vijf pitten.

Door de keuze van een verlengde woonkamer bij de bouw, is er sprake van een ruime woonkamer met een diepte van ruim 8 m en een breedte van 5.47 m. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een brede glaspui met openslaande tuindeuren. Aansluitend is de open keuken aan de voorzijde. Via de keuken is de garage binnendoor te bereiken en doet momenteel deels dienst als bijkeuken met o.a. de witgoedaansluitingen. Indien wenselijk is de garage op te delen in bijvoorbeeld een kantoorkamer met berging en bijkeuken. De lengte is ruim 10 meter dus genoeg ruimte.

Momenteel zijn er drie zeer ruime slaapkamers. Twee op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. De tweede verdieping is nu in zijn geheel een open ruimte die naar wens eenvoudig op te delen is in een overloop met twee ruime slaapkamers. De huidige eigenaar heeft bij de nieuwbouw al twee dakramen laten plaatsen zodat bij realisatie van twee slaapkamers voldoende daglicht in de kamers valt. Ook de garage biedt overigens nog een prima mogelijkheid voor realisatie van een slaapkamer op de begane grond.

De woonoppervlakte bedraagt 155 m2 exclusief de garage van 28 m2, dit volgens de NEN normering. Werkelijk is het vloeroppervlak nog iets groter.

De tuin is toegankelijk via zowel de woonkamer als de loopdeur in de garage. Uiteraard beschikt deze woning ook over een (brede) achterom. De tuin is gelegen op het noordwesten maar door de breedte en de diepte van de tuin kunt u de gehele dag heerlijk genieten van de zon! Aan de voorzijde is parkeren op eigen terrein mogelijk.

Indien u een ruime woning zoekt met veel comfort en lage energiekosten dan is deze woning zeker de moeite waard. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging met onze makelaar Erik de Bruine. U bent van harte welkom!

Algemeen:
- Bouwjaar woning 2017;
– Woonoppervlakte; 155 m2 en garage 28 m2;
– Vrije achterom;
– Voorzien van nog lopende woningborggaranties;
– Vloerverwarming alle woonlagen en zelfs garage;
– Uiteraard voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie, lage energiekosten;
– Garage 10.1 meter diep, deze is binnendoor toegankelijk;
– Rustige woonlocatie;
- Oplevering in onderling overleg.

Globale indeling:
Begane grond; entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met trapkast, openslaande tuindeuren, open en luxe keuken, toegang tot de garage.
Eerste verdieping; overloop, twee zeer ruime slaapkamers en een badkamer.
Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, toilet en wastafel.
Tweede verdieping; toegankelijk door middel van een vaste trap. Open ruimte en momenteel in gebruik als één grote slaapkamer. Voldoende ruimte voor twee slaapkamers en een overloop. Dakvensters reeds geplaatst met rolluiken.

Nieuwerkerk:
Het dorp Nieuwerkerk is een compleet dorp met een goed voorzieningenniveau en een sterk verenigingsleven. Gelegen op slechts ca. tien minuten van de monumentenstad Zierikzee met het gezellig stadshart op slecht ca. veertig minuten autorijden van Rotterdam. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners werken in de Randstad en wonen in het rustige Zeeland. Ook met het openbaar vervoer (op loopafstand) is Rotterdam eenvoudig te bereiken.
Nieuwerkerk is één van de meeste voorzienende kernen op Schouwen- Duiveland en beschikt o.a. over twee supermarkten (Aldi en Jumbo), diverse winkels (Kruitvat, bakker, slager), twee basisscholen, een peuterspeelzaal en kinderopvang. Bovendien heeft het dorp een fijne voetbal- en tennisvereniging en er is een zwembad. Het is het jongste dorp van Schouwen-Duiveland qua leeftijdsopbouw en één van de weinige kernen op het eiland met een goed voorzieningenniveau. Kortom een geliefde woonlocatie.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 489.500,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  2017
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  155 m²
 • Perceelsoppervlakte
  295 m²
 • Inhoud
  650 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Lijsterbesstraat 10
NIEUWERKERK
€ 145.000,- k.k.
80 m²
4 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Nieuwerkerk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.