Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Burgvliet 73

OOSTKAPELLE
43 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een eigen plek aan de Zeeuwse kust? Gelegen op korte afstand van het strand, de duinen en natuur bieden wij u deze vrijstaande recreatiewoning aan. Volledig gelijkvloers en voorzien van drie slaapkamers, zonnige tuin en een eigen parkeerplaats. Kom binnenkijken en laat u verrassen door deze praktische en eveneens goed verhuurbare recreatiewoning.

Aan de voorzijde is er een handige parkeerplaats voor uw auto. Via de zijgevel stapt u binnen in de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de nette badkamer. Deze is voorzien een toilet, wastafel en douche. Woonkamer en keuken vormen samen een grote ruimte. Het praktische keukenblok is onder andere voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en oven. De woonkamer beschikt over een brede pui waardoor er veel daglichttoetreding is. In het midden van de pui zitten twee openslaande tuindeuren richting het terras.

Aangrenzend aan de woonkamer en keuken zijn er drie slaapkamers. Momenteel is het geheel ingericht voor vijf personen. De woning is netjes afgewerkt en zonder aanpassingen te betrekken.
De tuin is voorzien van een ruim zonneterras en een gedeelte kunstgras. De hoofdtuin is gesitueerd op het zuidwesten. In de zon zitten is dan ook geen probleem. Achterin de tuin staat een houten berging. Ideaal voor de opslag van fietsen en tuinspullen.

ALGEMEEN
-De woning is gelegen op erfpachtgrond, de jaarlijkse canon bedraagt momenteel € 3.439,72.
-De huidige canon loopt tot 1-01-2041.
-De inventaris blijft deels achter, overname van de gehele inventaris is bespreekbaar.
-Oplevering in onderling overleg.

Oostkapelle is een familie badplaats bij uitstek met brede stranden, duinen en een prachtige natuurgebieden, zoals “De Manteling” en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Natuurlijk kun je jezelf vermaken op het strand tijdens het zonnebaden door het nemen van een duik maar als je wat actiever bent, kun je hier je energie kwijt door te gaan paardrijden ,surfen of vliegeren. Verder biedt het dorp een hoop aan activiteiten en markten voor voldoende vertier tijdens de vakantie periodes.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  43 m²
 • Perceelsoppervlakte
  234 m²
 • Inhoud
  140 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.