Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Burghseweg 64

BURGH-HAAMSTEDE
190 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Elk dorp of stad heeft zijn unieke en karakteristieke woningen. Burgh-Haamstede heeft “De Zonne’, een schitterend authentiek pand op één van de betere locaties van Burgh-Haamstede. Deze woning met een rijke historie is een ruime woning op een interessante locatie. Interessant door de nabijheid van vele voorzieningen en zicht op het uitgestrekte natuurgebied Zeepeduinen.

Deze woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1.845 m2 eigen grond en deels grenzend aan natuurgronden. Zeer regelmatig kunt u zelfs reeën of een damhert spotten vanuit de woning.
De onder architectuur aangelegde tuin is werkelijk een plaatje met een doordacht tuinplan met een grote verscheidenheid aan planten, struiken en (fruit)bomen. De tuin is deels voorzien van een beregeningsinstallatie met een eigen grondwaterbron. Kortom een fraaie en complete tuin. In de tuin bevinden zich drie opstallen, te weten; kas, schuur en een dubbele garage. Het totaal aan extra bijgebouwen is ruim 70 m2.

Deze woning is zeer goed onderhouden en voorzien van een goede isolatieschil en de nodige luxe. Zo is er sprake van een extra grote CV ketel, 21 zonnepanelen, vloerverwarming, twee luxe badkamers en een sauna. Daarnaast kunnen we met recht spreken van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een extra diep natuurstenen werkblad. Achter de keuken is een ruime en praktische bijkeuken met toegang tot de tuin. De woonkamer is een fijne ruimte met aan drie zijden zicht op de tuin. De tuinkamer aan de zuidzijde is een zeer fijne ruimte met schuifpui en de meest gebruikte ruimte van de woning. De dag beginnen met een heerlijk bakje koffie in de tuinkamer of op het terras aan de tuinkamer…

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. Wij leiden u graag rond door deze geweldige woning én deze schitterende woonlocatie! U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Woning voor permanente bewoning;
– Zeer goed onderhouden woning;
– Tuin; eigen waterbron voor tuinberegening, mooie fruitbomen;
– Vele luxe; sauna, 21 zonnepanelen, waterontharder, luxe keuken en twee luxe badkamers;
– Externe bergruimten; 70 m2; Dubbele grage met aangebouwd schuur, aparte schuur en kas;
– Woonoppervlakte; ca. 190 m2;
– Woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet voorzien van vloerverwarming;
– Aantal slaapkamers; 5;
– Aantal badkamers; 2;
– Perceel oppervlakte 1.845 m2 eigen grond.

Indeling
Begane grond: brede hal met trapopgang, toilet en kelder, luxe keuken, bijkeuken, een riante woonkamer met een leisteenvloer, haard en tuinkamer. De woonkamer is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van een erker.
Eerste verdieping: overloop, vier slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met toegang tot het balkon, een luxe badkamer voorzien van een aparte douche, wastafel, ligbad en een toilet. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming.
Tweede verdieping: overloop, sauna, slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel.

Zeepeduinen
Het Zeepeduinen is een uitgestrekt en afwisselend duingebied, grenzend aan het grootste bos van Zeeland “De Domeinen” op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het grootste bos van Zeeland waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

In het natuurgebied “Zeepeduinen” zijn vele bunkers uit de WOII gelegen, indrukwekkend in combinatie met de vele historische feiten en het uitgestrekte duinlandschap. Het open en glooiend duingebied kent een rijke flora en fauna en waar u zeer regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het Zeepeduinen is niet voor niets aangemerkt als Natura 2000 gebied. Zo bent u verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur op slechts 500 meter van de woning (hemelsbreeds slechts 300 meter!). Vanuit de woning kijkt u zo op een deel van het gebied en ziet u in de winterperiode zelfs de duintoppen liggen.

Burgh-Haamstede
Eén van de mooiste kernen op het eiland. Een uitgestrekt dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen aan de westzijde van Schouwen-Duiveland nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig met horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo is er een basisschool, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. Naast de aanwezige natuur vindt u op korte afstand van de woning diverse voorzieningen waaronder de supermarkt en de tennisbanen. Zierikzee is in een kwartier te bereiken en heeft een belangrijke regiofunctie met uitgebreide voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1931
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  190 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1845 m²
 • Inhoud
  760 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Zandweg 18
BURGH-HAAMSTEDE
€ 995.000,- k.k.
216 m²
6 kamers
Beschikbaar
Dapperweg 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 675.000,- k.k.
130 m²
5 kamers
Beschikbaar
Oosterscheldelaan 21
BURGH-HAAMSTEDE
€ 589.000,- k.k.
179 m²
6 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.