Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Anthonissenstraat 8

KOUDEKERKE
175 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een rustige woonlocatie in Koudekerke! Deze woning is veel groter dan de voorgevel doet vermoeden en ook het perceel van 557m² doet lekker mee. Tel daarbij een gelijkvloers woonprogramma, in totaal vier slaapkamers en een garage bij op en u zult begrijpen dat wij hier spreken over een complete woning die ook nog eens gelegen is op korte afstand van voorzieningen. Echt een woning die u van binnen moet zien.

WONEN
Aan de voorzijde van de woning, over de volle breedte van het huis, bevindt zich de woonkamer. Deze meet zo een 34m² dat is ruim te noemen maar is zelfs nog, relatief eenvoudig, uit te breiden. Ter inspiratie, er is een extra plattegrond gemaakt en bij de presentatie gevoegd waarin wij ons idee over de uitbreiding alvast hebben gevisualiseerd. Vanuit de woonkamer is er een leuk, vrij zicht op de omgeving.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vriezer en vaatwasser. De aanwezige oven functioneert momenteel niet. Vanuit de keuken is er toegang tot de handige bijkeuken. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de garage te bereiken.

Zoals eerder aangegeven beschikt de woning over een gelijkvloers woonprogramma. De royale slaapkamer op de begane grond biedt een leuk zicht op de tuin en deze is voorzien van veel kastruimte. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de hal is er een separaat toilet bereikbaar. Tevens is er nog een tweede (slaap)kamer.

Vanuit de hal geeft een fraaie trap toegang tot de eerste verdieping. Op deze verdieping is er zowel aan de voor- als achterzijde, een verrassend ruime, slaapkamer aanwezig. De kamer aan de voorzijde bedraagt maar liefst ca. 25m² en die aan de achterzijde 18m². In het midden is er een badkamer deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er nog een extra (kleine) kamer.

GARAGE EN TUIN
De garage heeft de beschikking over elektra, water en verwarming. Deze biedt eventueel plaats voor een auto maar deze kan ook prima op de oprit. Rondom de woning bevindt zich de tuin. De tuin wordt afgewisseld door gras, borders, een terras en het nodige groen. De zon is altijd wel op te zoeken en er is een hoge mate van privacy. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

ALGEMEEN
-Voorzien van 14 zonnepanelen.
-Het buitenschilderwerk is in 2021 nog uitgevoerd.
-Energielabel C, dat is goed voor een woning van deze leeftijd.
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  175 m²
 • Perceelsoppervlakte
  557 m²
 • Inhoud
  635 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.