Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Helleweg 8-4

NOORDWELLE
75 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u op loopafstand van de langgerekte Noordzeestranden één van de mooist gelegen 6-persoons chalets aanbieden op Strandpark De Zeeuwse Kust. Het betreft een compleet recreatiepark met o.a. een luxe restaurant, binnen- en buitenzwembad, speeltuin, tennisbanen, een mini- supermarkt en zelfs een hotel. De locatie van het park is fenomenaal te noemen met een voetpad naar het strand, de Brouwersdam op slechts 1 km en het centrum van Renesse op circa 1,5 km. Kortom, de ideale plek om te recreëren voor u en uw gezin.
Het aangeboden object betreft een opstalrecht wat inhoudt dat de opstaller gebruik mag maken van de chalet gedurende de looptijd van het contract. Dit contract loopt tot 19 maart 2033. Meer informatie inzake dit opstalrecht kunt u op aanvraag verkrijgen.

Het chalet heeft een mooie ligging met veel groen rondom. De achtertuin is riant en op het zuidwesten gesitueerd zodat u hier de gehele dag van de zon geniet. Doordat deze chalet aan de buitenzijde gelegen is, ervaart u hier veel privacy en is dit in onze ogen één van de mooist gelegen chalets van het park.
Deze chalet is gebouwd in 2008 met uitsluitend duurzame materialen; zo zijn de gevels bekleed met kunststof, zijn er kunststof kozijnen en is het dak gedekt met stalen platen. Daarnaast is er zowel dak-, wand-, vloer- en glasisolatie aanwezig. Uiteraard is het mogelijk de chalet via het park te verhuren tegen een rendement van maximaal ca. 4% tot 6%.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling: Aan de voorzijde komt u binnen in de berging/bijkeuken met onder andere Cv- en witgoedopstelling. Vervolgens gaat u door de deur rechts en komt u in het tussenhalletje. Aan uw rechterhand bevindt zich vervolgens de eerste slaapkamer met handige inbouwkasten. Voorts de badkamer met aansluitend een apart toilet en de tweede slaapkamer. Dan bevindt zich aan de linkerkant op een iets lager niveau de riante keuken welke is voorzien van gaskookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Van hieruit is de laatste (kleinere) slaapkamer aan de voorzijde toegankelijk. Achterin de chalet bevindt zich de ruime woonkamer met erker van waaruit zicht is op de groene tuin rondom. Er is zowel een terras aangrenzend aan de keuken als aan de woonkamer. Een absoluut pluspunt van deze chalet is de aanwezigheid van veel raampartijen in het woon-/ en eetgedeelte.

Algemeen:
– Enkel te gebruiken voor recreatiedoeleinden
– Totale jaarlijkse kosten ca. € 7.000,- (huur jaarplaats, internet/TV, afvalverwerking, bijdrage centrumvoorzieninggebouw, vastrecht GWL, Riool/waterschap en verontreinigingsheffing, verzekering chalet & inboedel)
– Inboedel ter overname
– Gebruiksoppervlakte chalet ca. 75 m2
– Bouwjaar 2008, onderhoudsstaat zeer goed
– Uitstekende locatie aan het strand en dichtbij Renesse
– Voorzien van dak-,wand-,vloer en glasisolatie
– Park met vele voorzieningen waaronder restaurant, hotel, zwembad, speeltuin, winkeltje etc.
– Verhuurrendement via park ca. 4% tot 6% wanneer u er zelf geen gebruik van maakt in de weekenden van april tot november en in de vakantieperiodes
– Oplevering in onderling overleg

Renesse:
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en het beschikt dan ook over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Ook Monumentenstad Zierikzee is binnen een kwartier met de auto te bereiken, een leuk stadje met een rijke historie en veel voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  94 m²
 • Inhoud
  225 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.