Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Grevelingenhout 164.

BRUINISSE
150 m²
kamers
€ 549.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op slechts 380 meter van het Grevelingenmeer mogen wij u deze instapklare woning aanbieden.
Een interessante woning, mede door de aanwezigheid van een schitterende tuinkamer aan de achterzijde met een fraai vergezicht over de omringende natuur. Deze goed onderhouden woning maakt deel uit van het park Grevelingenhout. Een prachtige woonlocatie met een rustig karakter, veel groen en geheel omsloten door de golfbaan Grevelingenhout.

Deze woning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 756 m2 eigen grond met een achtertuin van circa 25 meter diep. Door het gebruik van veel groenblijvende struiken mogen we tevens spreken van een tuin met veel privacy. De achtertuin grenst aan de achterzijde aan water wat de golfbaan scheidt van het woongedeelte.
Wat deze woning onderscheidt van de andere gelijkvormige woningen in de nabijheid, is de reeds benoemde tuinkamer. Deze ruimte is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een afmeting van circa 5.27 x 4.69 meter en is erg licht. Via de tuinkamer is tevens de inpandige garage toegankelijk met een afmeting van 7.65 x 3 meter.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een gashaard. De keuken is gesitueerd tussen de woonkamer en de tuinkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping is een tweede badkamer en de vierde slaapkamer.

Als u op een rustige woonlocatie wenst te wonen met veel leefruimte op de begane grond, dan is Grevelingenhout 164 zeker een bezichtiging waard. Wij nodigen serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging. U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Woonoppervlakte; ca. 150 m2;
– Aantal slaapkamers; vier;
– Aantal badkamers; twee;
– Erg mooie tuin met een veel groenblijvend karakter;
– Energielabel B;
– De garage is ruim genoeg voor een forse auto, opslag en fietsen;
– Parkbijdrage € 37,- per maand;
– Op slechts 35 autominuten van Rotterdam;
– Het geheel kan zowel permanent als recreatief – (eigen gebruik) bewoond worden. Commerciële verhuur is niet toegestaan.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond: hal, meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de living met haard en veel licht. De gehele begane grond is tevens voorzien van vloerverwarming uitgezonderd het toilet en de garage. Voorts de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde vindt u de erg fraaie tuinkamer welke ook toegang geeft tot de inpandige garage met een vaste kastenwand. Deze garage is tevens voorzien van een zolderruimte.

Eerste verdieping: overloop, masterbedroom aan de voorzijde, een slaapkamer aan de noordzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Met name de masterbedroom is ruim te noemen. Via de overloop is de badkamer toegankelijk welke is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: toegankelijk via een vaste trap. Overloop met open badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluitingen. Aan de voorzijde is de vierde slaapkamer toegankelijk.

Park Grevelingenhout en Golfclub Grevelingenhout
Het park is tevens gelegen aan het Grevelingenmeer, vlakbij de jachthaven van Bruinisse en de diverse Grevelingenstrandjes, een hotspot voor watersporters. Een schitterend park gelegen aan het Grevelingenmeer met al haar watersportfaciliteiten.

De Golfclub is gelegen op een 52 ha groot terrein omringd door landerijen en aan de oostzijde het grootste zoutwatermeer van Europa, het Grevelingenmeer. Het dorp Bruinisse met alle voorzieningen is gelegen op drie kilometer afstand. De baan wordt omzoomd door het fraaie villapark Grevelingenhout. De woningen en de golfbaan worden gescheiden door waterpartijen en bosschages, waardoor zowel de bewoner als de golfer in alle rust kan genieten.
Golfclub Grevelingenhout heeft een 18-holes wedstrijdbaan en een 9-holes par-3 baan, een grotendeels overdekte driving range, een oefenbunker en een grote putting green. De baan wordt omschreven als een parkbaan met veel water. Met recht mag het één van de mooiere golfbanen van Nederland genoemd worden.

Bruinisse
Het vissersdorp Bruinisse is op circa drie kilometer afstand gelegen en voorzien van een goed voorzieningenniveau. De jachthaven van Bruinisse is een luxe, full service haven en behoort tot één van de meest luxe jachthavens van Nederland. Naast de uitgebreide jachthaven (2012) en zeilschool treft u een prachtig aangelegd zandstrand met zand, heuvels en duinen aan het Grevelingenmeer. Het strand is net als de haven vrij toegankelijk voor iedereen.
Voor de echte brede zandstranden kunt u naar Burgh-Haamstede op circa 20 minuten autorijden. Bruinisse is strategisch gelegen ten opzichte van het Randstedelijk gebied. Zowel Zuid-Holland als Brabant zijn goed aan te rijden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel inwoners van Bruinisse en bewoners van Grevelingenhout werkzaam zijn in de Randstad en thuis de Zeeuwse rust zoeken. Rotterdam en Breda zijn binnen circa 45 minuten autorijden te bereiken. Antwerpen is op circa een uur autorijden te bereiken. Het monumentenstadje Zierikzee heeft een regiofunctie op het eiland Schouwen-Duiveland en is binnen circa 15 minuten autorijden te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 549.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  150 m²
 • Perceelsoppervlakte
  756 m²
 • Inhoud
  530 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.