WTS Architecten verhuist

De verhuisdozen staan al klaar. Maatschap WTS Architecten zet 1 oktober de stap van Dok van Perry naar Bellamypark 9-11 in Vlissingen. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars hielp ze daarbij.

Karen Nije van WTS Architecten legt uit waarom ze toe waren aan een nieuw onderkomen: “Het pand waar we nu in zitten heeft eigenlijk een woonbestemming, maar voor de duur van vijf jaar mochten wij er ons kantoor in houden.” Nu de vijf jaar voorbij zijn, hadden ze de keuze om dit te verlengen met nog eens zo’n periode, maar ze besloten op zoek te gaan naar een andere plek. 

Karen: “We waren op zoek naar een pand met een eigen karakter, maar dat is nog niet zo makkelijk te vinden.” Bellamypark 9-11 heeft dat karakter en voldoet bovendien aan alle wensen van WTS Architecten. “Het ligt nog centraler en we houden van de dynamiek van de binnenstad. We kennen zelf ook grote diversiteit binnen ons bedrijf en onze opdrachten, we ontwerpen woningen, kantoren, bedrijfs- en recreatiepanden. De dynamiek van vier architecten sluit naadloos aan bij de karakter van het Bellamypark, dus deze locatie past perfect bij ons.”  WTS Architecten nam contact op met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars. “Koos Schreurder heeft ons goed geholpen. Vanaf het eerste moment was het contact heel plezierig en persoonlijk. Ook zakelijk was hij goed van alles op de hoogte en als we vragen hadden, kregen we direct antwoord. En alles is heel snel geregeld. Drie weken terug namen we contact op en het contract is nu al getekend.” Karen heeft nog een tip voor bedrijven die ook overwegen een nieuw bedrijfspand te zoeken. “Zorg dat je je wensen goed in beeld hebt. Hoeveel vierkante meter heb je nodig? Op welke locatie wil je zitten? Welke werkruimtes heb je nodig? Als je dat weet, helpt dat je veel gerichter te zoeken en sneller iets te vinden.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?