Voormalige supermarkt als woonhuis

De ruimte van de woning (850 m3) vinden ze toch wel het grootste pluspunt van het huis. Cindy: “Onze kinderen fietsen letterlijk en figuurlijk door de woonkamer! Verder is het een ruime, luxe en afgemaakte woning. We hebben het precies ingedeeld zoals wij dat wilden. En vorig jaar hebben we een dubbele garage laten realiseren naast het huis.”

Youri: “Sinke Komejan Makelaars is de grootste en bekendste makelaar in de regio en verkoopt wel vaker apartere woningen. De makelaars van Sinke Komejan geven net iets meer aandacht aan deze bijzondere panden dan andere makelaars. En ze zijn de enige met 360 graden foto’s. Ook was er meteen een klik met makelaar Michael Jellema. Hij is erg professioneel, spontaan en enthousiast. Je merkte gewoon dat hij zin had om de woning te verkopen! Ook de folder en de brochure van Sinke Komejan zien er altijd erg goed uit. En de fotograaf verstond zijn vak echt goed! Hij was erg flexibel en rende naar buiten zodra de zon door de wolken brak. Hij heeft prachtige foto’s gemaakt.”

“Ons huis stond net twee en een halve week te koop en er was al een bezichtiging! Michael kon deze dag niet, maar makelaar Frédérique Klijberg greep deze kans met beide handen aan, want een week later zijn we akkoord gegaan met hun bod. Ons huis was binnen vier weken zo goed als verkocht! We zijn erg tevreden over zowel Michael als Frédérique. Ze zijn erg positief en vriendelijk. Zelfs in de late uurtjes stuurden ze nog even een WhatsApp berichtje om ons gerust te stellen. Want het was natuurlijk wel een beetje spannend.”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?