Van Maritiem Vlissingen naar monumentaal Middelburg

Een jaar nu is het hoofdkantoor van Seacontractors gevestigd in een monumentaal pand aan de Gortstraat 36 in Middelburg. Na de succesvolle bemiddeling door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars nam het team van Seacontractors haar intrek in het monumentale pand van het voormalige Agentschap van de Nederlandsche Bank. Dit agentschap werd in 1865 gesticht door J. Lutein. In 1909 kreeg bouwer A.L.J. Goethals de opdracht een nieuw pand te bouwen. Hij gaf het nieuwe bankgebouw rationalistische motieven en Jugendstil details. Het is nog steeds één van de pareltjes van het monumentale Middelburg.

De huidige eigenaar is Seacontractors, een maritieme dienstverlener in onder andere huur- en verhuur van werkschepen met Executive Director Xander Schanssema (38) en Managing Director Paul Aerts (49) aan het roer. Deze onderneming bouwde in de mondiale maritieme wereld een goede naam op én heeft de visie om haar positie in de exploitatie van werkboten te vergroten. Hierbij ligt de focus op een solide klantenbestand, mens en milieu, en kwaliteit!

Karakter Het bedrijf was eerder in Vlissingen gevestigd. Op zoek naar meer ruimte bleek er daar geen pand beschikbaar, waar het team van Sea-contractors op korte termijn in kon en nieuwbouw was geen optie. In Middelburg bleken er op dat moment een drietal panden te koop, die aan de eisen van Seacontractors voldeden. Er werd contact gezocht met Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars en nog dezelfde dag werden er drie opties bezichtigd. Daarna ging het snel. Het pand aan de Gortstraat bleek het pand met het meeste karakter én het was per direct beschikbaar. Middelburg heeft het bedrijf op dit moment voldoende te bieden en het pand is ruim genoeg om de komende periode van drie jaar de verwachte groei te kunnen opvangen.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?