Unieke plek, uniek pand

Tien jaar geleden kochten Ies de Vries en Inte Feelders een vervallen boerderijtje op een verwaarloosd perceel aan de Rietdijk 11 in Zonnemaire. Nu De Vries met pensioen is, vertrekt het echtpaar weer naar Groningen en nemen ze afscheid van een unieke woning met uitzicht op de Zeeuwse polders.

Het totale erf (ca. 6.000 m2) met een vrijstaande karakteristieke woonboerderij met schuur is met het aan- en verkopen van grond en de inrichting van een boomgaard met hoogstamfruit tot een uniek ‘buiten’ gesmeed. Er werd een vrijstaande galerie voor de kunstwerken van Inte Feelders bijgebouwd. “De galerie is opgetrokken als een kleine gepotdekselde boerenschuur maar voorzien van alle basisvoorzieningen. De nieuwe eigenaar heeft dus voldoende opties om zelf invulling aan dit pandje te geven,” aldus De Vries.

Tien jaar later Bij de aankoop 10 jaar geleden was het contact met Erik de Bruine van Sinke Komejan Makelaars Zierikzee het echtpaar heel goed bevallen. “Het is een makelaarskantoor met een prima marktpositie in Zeeland en een goede naam, dus die keuze was snel gemaakt.”

Veertien bezichtigingen Met 14 bezichtigingen in 11 weken was het pand bijzonder populair. Er bleken dus meer mensen dit unieke plekje tussen Zonnemaire en De Grevelingen te waarderen. Ook voor makelaar Erik de Bruine, Sinke Komejan Zierikzee, was deze verkoop speciaal. “Ik verkocht dit pand 10 jaar geleden in slechte staat en nu opnieuw maar dan vanuit een heel ander verkoopperspectief! In tweeënhalve maand was de verkoop rond en daar ben ik erg blij mee,” aldus een tevreden De Bruine.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?