‘Ze hebben geen 9-tot-5- mentaliteit’

 

De Goese nieuwbouwwijk Mannee is rustig, kindvriendelijk en je zit zo in de stad én in de polder.Niet gek dat Omar van de Pas de wijk niet verlaat. “Mijn vrouw en ik willen samen een volgende stapmaken”, vertelt hij. “Inmiddels hebben we ook een kleintje van anderhalf jaar. We gaan bouwen ineen straat achter ons huis; hopelijk kunnen we er eind volgend jaar in.”

In de tussentijd zal gezin Van de Pas ergens anders moeten vertoeven – hun huis is namelijk binneneen week verkocht. “Het verkooptraject verliep zeer vlot en er was ruime belangstelling. Leuk omzoveel enthousiaste reacties te krijgen. Sinke Komejan heeft het professioneel aangepakt volgenseen goed plan, van de reclame op Facebook tot de presentatie op Funda. En een kijkdag werkt heelprettig: dan hoef je niet iedere avond alles op orde te hebben. Daarbij hebben ze geen 9-tot-5-mentaliteit,we konden ze ook ’s avonds bellen.”

Zoals ze hun inmiddels verkochte huis naar wens hebben ingericht – zo veranderden ze een slaapkamerin een inloopkast en verlengden ze de muur in de keuken – hebben ze ook al ideeën over hettoekomstige huis. “We willen sowieso een grote leefk euken met een kookeiland. Het is wel moeilijkom concrete plannen te maken, we veranderen ook steeds. Als we een bepaalde vloer kiezen, wat doeje dan met de muren en meubels? Wel hebben we ideeën over de tuin: die moet onderhoudsvriendelijkzijn, zodat de kleine straks kan rondrennen en voetballen.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?