'Wij waren meteen verliefd'

 

Sanne Brooijmans en Kevin Dekker, 26 jaar jong, woonden vanwege hun studie in Gent in België. Sanne is ondertussen afgestudeerd en volgend jaar is Kevin zijn laatste schooljaar. Hij volgt een voltijd opleiding architectuur. Ze komen beiden oorspronkelijk uit de zak van Zuid-Beveland en wilden weer graag terug om hier hun eerste huis te kopen, want hier wonen vrienden en familie. 

Op www.funda.nl startte ze hun zoektocht. Sanne: “We wilden niet per se een nieuwbouwhuis. We zochten meer naar iets speciaals met karakter. We reden langs de woningen die ons aanspraken en bestudeerden de buitenkant. Uiteindelijk wilden wij twee huizen bezichtigen, waaronder Dreef 5 in Ovezande. We belden makelaar Simon Corbijn en hij gaf ons een rondleiding. Het huis ging onze verwachtingen te boven, wij waren meteen verliefd! Hiervoor hebben wij altijd gehuurd, omdat wij daar niet permanent wilden wonen. Ik kende Ovezande nog niet, daarom heb ik eerst geïnformeerd bij een vriendin die hier woont. Ook hebben we gesproken met de buren en gevraagd wat zij van de buurt vonden. Het klonk als een erg leuk dorpje.” 

Kevin: “Het is een sfeervolle en karakteristieke woning, dit zie je terug in de balkenplafonds en de suite deuren. Dankzij mijn opleiding is het een voordeel dat ik zelf de plattegronden kan tekenen en kan bedenken hoe we het huis kunnen inrichten naar onze eigen smaak. Het is geen grote verbouwing maar kleine aanpassingen zoals een toilet verplaatsen, verven en behangen.” 

“Na het allemaal even te laten bezinken wilden wij het huis erg graag kopen. Het is niet niks, want het is ons allereerste koophuis! Simon Corbijn dacht veel met ons mee en stelde ons op ons gemak. Hij deed er alles aan om beide partijen tevreden te houden. Bij de overdracht had Simon ook een flesje Rosé meegenomen om het te vieren! Dit maakte het extra feestelijk.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?