‘Sweat Healthcenter naar Vlissingen’

Op het moment dat we Ingeborg Modde van Sweat Healthcenter spreken, wacht ze nog op goedkeuring van de gemeente of ze haar fitnesszaak mag openen aan de Gildeweg 23 in Vlissingen. “Ze moeten hiervoor het bestemmingsplan wijzigen. Er zitten meer sportfaciliteiten in deze buurt, Baskenburg, dus de bestemming is wel gangbaar. Maar het blijft toch spannend.”

Ingeborg heeft al sinds 1994 een Sweat Healthcenter in Oostburg. “Ik liep al jaren rond met het idee van een tweede filiaal, maar je moet wel een geschikte plek vinden én iemand hebben die het open kan en wil houden. Die heb ik nu gevonden.” Waarom eigenlijk een locatie aan ‘de overkant’? “Wij bieden de Milon Cirkel aan. In alle gemeenten in Zeeland zit er daar al één van, behalve in Vlissingen. Pasgeleden stond er nog een artikel in de krant, dat Sluis en Vlissingen de meeste ongezonde gemeenten van Zeeland zijn. Nou, dan komt het natuurlijk helemaal goed uit dat ik juist daar mijn fitnesscentra heb.”

Maar echte fitnesscentra, zoals we die kennen met gewichten en zo, daar is bij Sweat Healthcenter geen sprake van. “Nee, we zijn meer een Boutique club, tussen een personal trainer en traditionele fitnessclub in. Wij zijn er eigenlijk voor mensen die een hekel hebben aan sporten. Ze werken bij ons in een goed half uur de Milon Cirkel af en zijn blij dat ze niet meer dan dat moeten doen om hun conditie op peil te houden of af te vallen. Wij proberen ze tijdens dat half uur tips te geven en te motiveren. Zo blijft het toch goed te behappen voor ze.”

Voor deze Boutique club zocht Ingeborg een huurpand met veel lichtinval, op een goed bereikbare locatie en met minimaal 200 m2 oppervlakte. “Dat viel nog niet mee. Floris Swinkels van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft me helpen zoeken. Hij vroeg me naar mijn wensen, probeerde daarop voort te borduren en liet me meerder panden zien. De Gildeweg was ideaal. Ik hoop dat ik binnenkort groen licht krijg van de gemeente en lekker aan de slag kan.”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?