‘Het rustige leven op een dorp zal ik dus nog wel eens missen’

“Ons huis was binnen een maand verkocht, daar zijn we heel blij mee,” vertelt Ronald Hilberink. Hij en zijn partner Kitty besloten hun huis aan de Zwanestraat in Heinkenszand te koop te zetten omdat ze in Goes willen gaan wonen. 

“Goes is voor ons centraler en praktischer. Kitty gaat in Goes werken en mijn standplaats wordt Rotterdam. Wij hebben twee dochters van 14 en 16 en voor hen is het ook gemakkelijker om in de stad te wonen. Vanuit Heinkenszand ben je toch vaker op de bus of de fiets aangewezen.” 

Maar ja, ze laten wel wat achter in de Zwanestraat. “Het is een ruim huis, met grote slaapkamers en een serre. Ik had voldoende mogelijkheden om te klussen en onze oprit is groot. We wonen in een fijne buurt; met onze hond lopen we zo het bos in en ook het voetbalveld is vlakbij. Het rustige leven op een dorp zal ik dus nog wel eens missen in de toekomst.”

Toen hij op internet zocht naar makelaars, kwam Ronald op een site terecht waar je je kunt opgeven voor waardebepaling van je huis door verschillende makelaars. “Sinke Komejan reageerde ook op mijn aanvraag. We hebben twee makelaars laten komen en met Sinke Komejan klikte het. We kenden hen trouwens al uit het verleden, omdat ze ons 15 jaar geleden dit huis verkocht hebben.” Ronald: “Wij vinden het belangrijk dat een makelaar je huis op een reële manier presenteert en daar zijn we tevreden over. Wij hebben tijdens onze zoektocht naar een nieuw huis ook een bezichtiging gehad die door Sinke Komejan werd begeleid en daar konden we zien dat zij hun zaken goed op orde hebben.” Binnenkort is de verhuizing een feit. “En weet je wat het ergste is? Alle spullen die je moet overbrengen! Eigenlijk moet je na een aantal jaar verplicht verhuizen, omdat je dan weer eens goed kunt opruimen!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?