‘Het is een leuke nieuwe wijk en alles is dichtbij’

Een huis verkopen is toch een deel van je leven te koop zetten – daarom wilde Frédéric Mulder dat het verkooptraject van zijn huis goed zou verlopen. Met zijn gezin woonde hij ruim negen jaarmet alle plezier in een nieuwbouwhuis. “Het is een leuke nieuwe wijk en alles is dichtbij”, vertelt Frédéric. “Onze woning was een hoekhuis met veel ruimte. Toen we het kochten zat er een grote lege zolder in van ruim vier meter hoog; daar hebben we een tussenwand in geplaatst, dakramen ingezet en een vierde slaapkamer en een vlizozolder in gebouwd.”

Al vanaf het eerste moment had Frédéric een klik met Sinke Komejan. “Ze hebben een goede strategieen hun manier van aanpak is goed doordacht, zoals de presentatie van het huis. Met resultaat: twee weken vanaf de eerste bezichtiging is het verkocht.” Frédéric is erg tevreden over de begeleiding.“Het is echt een topteam. Het contact is redelijk informeel, wat ik prettig vind. Van A tot Z hebbenze ons goed begeleid. En ondertussen konden we altijd bij hen terecht voor vragen en opmerkingen.”

En nu is het tijd voor een nieuw avontuur in de binnenstad van Zierikzee. “Ik heb een monumentaal pand gekocht dat ik helemaal zelf ga opknappen en in oude staat terugbrengen. Met en-suite deuren, een schouw, een balkenplafond en veel oude elementen. Heel wat anders, maar ook erg leuk.” Wel gaat hij de tuin missen, die hij zelf heeft opgebouwd als siertuin met veel groen. “Het nieuwe huis heeft ook een vrij grote tuin, maar die is volledig betegeld; dat wordt dus een nieuw project straks.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?