Roelandsweg 1 Renesse

€ 433,- p/m

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een kantoorkamer in Schouwen-Duiveland en heeft u de sterke voorkeur voor het prachtige en bruisende Renesse? Dan is deze kantoorruimte op steenworpafstand van het Transferium zeker het bezichtigen waard.

Wie bekend is in Renesse kent het object vast en zeker. Het object is in (deels) in gebruik door fiets en e-scooter verhuur ‘Fiets aan Zee’.

Op 1e verdieping zijn diverse kantoorruimtes gesitueerd welke op één ruimte na in verhuurde staat verkeren. Deze kantoorruimtes zijn toegankelijk met behulp van een aparte toegangsdeur aan de achterzijde. De beschikbare kantoorruimte op de 1e verdieping is ca. 18 m2 VVO groot.

De kantoorruimte heeft een strakke en nette afwerking en is voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor voldoende lichtinval. Vanuit deze ruimte heeft u prachtig uitzicht op de groenrijke omgeving. Door de huidige indeling kunt u eenvoudig één of meerdere klanten tegelijk ontvangen. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein. Het Transferium bevat namelijk 900 gratis parkeerplaatsen.

De beschikbare voorzieningen (pantry, toilet, ontvangst, etc.) worden gedeeld de medehuurders.
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met een van onze bedrijfsmakelaars.

In het kort:
- Roelandsweg 1, 4325 CR Renesse
- Huurprijs € 433,- excl. BTW per maand
- Gebruiksklare kantoorruimte ca. 18 m2 VVO
- Nabij het centrum van Renesse
- Gratis parkeergelegenheden op steenworpafstand
- Aanvaarding per direct

Huurprijs:
€ 310,- per maand. Hierbij zijn de kosten voor gas, water, elektriciteit, internet , niet inbegrepen, deze bedragen € 97,- euro. Wel is het gebruik van het buitenterrein meegenomen. Het wekelijks laten schoonmaken van de eigen kantoorruimte kost € 26,- per maand. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Oppervlakte:
1e verdieping : ca. 86 m2 VVO
Beschikbare kantoorruimte : ca. 18 m2 VVO

Indeling:
U komt binnen aan de achterzijde van het pand. Zodra u het pand betreedt ziet u een doorgang naar de bedrijfsruimte van fiets en e-scooter verhuur ‘Fiets aan Zee’, de ruimte met de sanitaire voorziening en een trap naar de 1e verdieping.
Aangekomen op de eerste verdieping ziet u aan de linkerzijde een wachtruimte, aan de rechterzijde een keukenblokje en een hal met diverse kantoorruimtes.

Locatie:
Renesse is de badplaats van Schouwen-Duiveland en heeft ruim 1.500 inwoners. Renesse trekt jaarlijks veel bezoekers. Voornamelijk in de zomer is Renesse een gewilde vakantiebestemming, voornamelijk dankzij de ligging bij de duinen en het strand. Door de vele toeristen zijn er maar liefst 30.000 slaapplaatsen voor toeristen beschikbaar.
Vroeger stond Renesse bekend om haar uitgaansleven maar dat is in loop der jaren sterk veranderd. Vele clubs en cafés zijn omgebouwd tot restaurant en de uitgaansmogelijkheden zijn mondjesmaat uit het centrum verdwenen. Renesse richt zich op dit moment op een oudere doelgroep. Er wordt hard gewerkt aan de omvorming tot een echte familiebadplaats.
Omdat het transferium op loopafstand is gelegen is de verbinding met het openbaarvervoer uitstekend te noemen. Daarnaast heeft Renesse een goede verbinding met de N57 welke Zierikzee, Burgh-Haamstede en de Randstad verbindt.

Voorzieningen:
- Gebruiksklare kantoorruimte voorzien van een lange tafel, 6 stoelen en presentatiescherm.
- Toiletvoorziening en keukenblok

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Westerschouwen
Sectie : H
Nummer : 976
Perceel grootte : 175 m2 (gedeeltelijk)

Parkeren:
Openbaar gratis parkeren in de nabije omgeving.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 kantoorruimte met bepaling van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 433, - p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1997
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte18 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?